slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΤΑ ΠΡΩΕΔΡΕ! ΔΕΝ ΙΜΑΣΤΕ ΨΥΛΙΚΑΝΤΖΙΔΕΣ! ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ 10! Καμμένος: Προσέφεραν 3 εκατομμύρια σε βουλευτή των ΑΝΕΛ για να φύγει από το κόμμα


Σε μία αποκάλυψη-του κ@λου προχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος χωρίς φυσικά να προσκομίσει καμία απόδειξη... μάλλον τον τρώει ο κ@λος του να ξαναπεράσει βόλτα από τον εισαγγελέα.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο κανάλι του λαμόγιου Κυριακίδη, στο SBC, ανέφερε ότι «υπάρχει βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο οποίος μου ομολόγησε ότι του προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ, για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά, για να φύγει από το κόμμα» με το ερώτημα να είναι γιατί δεν το ανέφερε στον εισαγγελέα πριν 15 μέρες!.

«Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε», τόνισε και συμπλήρωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 2-3 μήνες... για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την ακρίβεια του "έγινε πριν 2-3 μήνες".





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οτι δεν εξυπηρετει τις προσταγες της τροικας και των εδω υπαλληλων της το ονομαζετε λαμογιο, οι χαρακτηρισμοι σου ναξιε δεν πειθουν ουτε τους ψηφοφορους της πολιτικης ανοιξης ,ασε την βουλτεψη να το κανει αυτο που το ξερει καλυτερα και βγαζει και περισσοτερο γελιο