slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ! Η Ρένα Δούρου άναψε ένα κεράκι για τους νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη


Συγκέντρωση Μνήμης και Οργής στην περιοχή του δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη - Η δράση είναι πρωτοβουλία του Πανελλαδικού Συλλόγου SOS Τροχαία Ατυχήματα (SOSTE) και πραγματοποιείται στη μνήμη των θυμάτων του τροχαίου
Ένα κεράκι για τους.... νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη άναψε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στην περιοχή που την περασμένη εβδομάδα τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από Ι.Χ.

«Είμαστε εδώ γιατί δεν είναι αυτονόητο το δικαίωμα στη ζωή, στους δρόμους όχι μόνο της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και σε ολόκληρη την πατρίδα. Η Οδική Ασφάλεια είναι προτεραιότητα όλων μας. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι είναι σύντομο το χρονικό περιθώριο που ο πεζός και οι οδηγοί θα μπορούν να κινούνται με ασφάλεια. Θα συζητήσουμε με φορείς έτσι ώστε οι δρόμοι να γίνουν πιο ασφαλείς», δήλωσε σχετικά η Περιφερειάρχης.

Η δράση είναι πρωτοβουλία του Πανελλαδικού Συλλόγου SOS Τροχαία Ατυχήματα (SOSTE) και πραγματοποιείται στη μνήμη των θυμάτων του τροχαίου.

Ο Σύλλογος ζητεί να υπάρξει άμεσα περιορισμός των ορίων ταχύτητας στους δρόμους της πόλης και αυστηρή επιτήρησή τους.

Σε σχετική του ανακοίνωση επισημαίνει ότι ενώ σε διεθνές επίπεδο τα όρια ταχύτητας στις κατοικημένες περιοχές περιορίζονται στα 30 km/h, «στην Αθήνα θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν όρια όπως 90 km/h στη Συγγρού, 70 km/h στην Κηφισίας, 60 km/h στην Αθηνών κλπ, όρια που και αυτά ακόμα δεν τηρούνται και δεν επιτηρούνται από κανένα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

που κολλαει ο τιτλος ρε ναξιε ? οπου βλεπεις ΣΥΡΙΖΑ κλανεις μεντες , γιατι αραγε ?