slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τελευταίο αντίο στην Κατερίνα Ζαζάνη – Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της

 «Καλό Ταξίδι»
στην άτυχη Κατερίνα Ζαζάνη…
Το τελευταίο αντίο είπαν την Τρίτη το μεσημέρι (στις 3:00) η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Κατερίνας Ζαζάνη που δολοφονήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι της λίγο πιο έξω από τον....
οικισμό του Γαλανάδου…
Η κηδεία της έγινε  στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στο νεκροταφείο της Νάξου.
Τραγική φιγούρα ο γιος της αλλά και όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία που την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια κι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο…
 http://www.naxosnow.gr/telefteo-antio-stin-katerina-zazani-sinechizonte-i-erevnes-gia-ti-dolofonia-tis/

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία 

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxosnow.gr, συνεχίζονται οι έρευνες από τις Αστυνομικές αρχές για τη συλλογή πειστηρίων και τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας, στην οποία πρόσωπο κλειδί φέρεται να είναι31χρονος Αλβανός.  Εκτός όμως από την περίπτωση του 31χρονου αλλοδαπού, εξετάζονται και άλλα πρόσωπα από τον κύκλο του θύματος.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση, που θα ρίξει φως στον τρόπο που έγινε η στυγερή δολοφονία, αφού, ένα νέο στοιχείο είναι ότι η 59χρονη έφερε χτύπημα στο κεφάλι.
Επίσης να αναφερθεί ότι το «ύφασμα» που ήταν τυλιγμένο στο λαιμό του θύματος ήταν πετσέτα.
Ένα ακόμα στοιχείο της υπόθεσης -που μεταδίδουμε με επιφύλαξη αφού αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση- είναι ότι η δολοφονία προσδιορίζεται (διαπράχτηκε) την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου. (Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα Σαββάτου 18 Οκτωβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: