slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Συνέντευξη: Μάριος Βουτσίνος – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας (ΒΙΝΤΕΟ)


DSC_0331

Η 3η θεματική συνέντευξη είναι γεγονός και πραγματοποιήθηκε χθες, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Στην θέση του ερωτώμενου κάθισε ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Μάριος Βουτσίνος, ο οποίος έδωσε μια πρώτη, περιληπτική αλλά καθ΄ όλα κατατοπιστική συνέντευξη σχετικά με τα νέα του καθήκοντα και τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει στους τρεις τομείς αρμοδιότητάς του. Μας έκανε εντύπωση η ροή του
λόγου του πράγμα που σημαίνει ότι είναι απόλυτα ενημερωμένος σχετικά με το τι χρειάζεται να γίνει στο νησί ώστε όλοι οι χώροι του να διατηρούνται καθαροί, τι χρειάζεται για να αναδειχθεί και σε άλλες μορφές τουρισμού όπως είναι ο οικοτουρισμός μέσω του καθαρισμού και οργανωμένης χωροθέτησης και προβολής των μονοπατιών, όπως επίσης σε τι σημείο βρίσκεται ο αμυντικός μηχανισμός του σχετικά με αντιμετώπιση πυρκαγιών, σεισμού, πλημμυρών, ακόμα και πολέμου.
http://www.protevousa.gr/sinentefxi-marios-voutsinos-antidimarchos-kathariotitas-perivallontos-ke-politikis-prostasias/

Δεν υπάρχουν σχόλια: