slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Eυχαριστίες προς το Α.Τ. Νάξου από τους επιχειρηματίες της Νάξου


Συνελήφθη, μέσω κάμερας, 23χρονος Έλληνας που με συνεργό 17χρονη Πολωνέζα καταλήστευαν τουριστικές επιχειρήσεις στη Νάξο
Στις 18-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Χώρα της Νάξου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 23χρονος Έλληνας και μια 17χρονη υπήκοος Πολωνίας γιατί όπως εξακριβώθηκε στις 17-08-2014 αφαίρεσαν από δωμάτιο ξενοδοχείου προσωπικά αντικείμενα-ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα ενοίκων που απουσίαζαν. Οι κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές και μέρος των χρημάτων βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒτΝ ο νεαρός που επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια το νησί είχε διαπράξει ανάλογες πράξεις και στο παρελθόν σε τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής του Αγίου Γεωργίου, ενώ είχε εντοπισθεί και είχε γίνει στόχος της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί όταν ειδοποιήθηκαν και είδαν εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του ξενοδοχείου απο το οποίο προήλθε η καταγγελία τον αναγνώρισαν αμέσως και προχώρησαν στην σύλληψή του.
Ο ξενοδόχος που κατήγγειλε το γεγονός της κλοπής καθώς και άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής εκφράζουν την ικανοποίησή τους και τις ευχαριστίες τους προς τον διοικητή και τα όργανα του αστυνομικού τμήματος τάξης Νάξου για την άμεση και αποτελεσματική δράση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: