slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλήρης αδιαφορία του δήμου στα προβλήματα του τόπου

Νάξος,30/7/2014
TI NA  ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΩΜΙΑΚΙΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΆ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ   ΔΗΜΟΥ  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεχίζεται και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, κυρίως για τα ορεινά χωριά για βασικά προβλήματα όπως για παράδειγμα η συντήρηση των αγροτικών δρόμων και η καθαριότητα.
Παρόλες τις δεσμεύσεις τους, ύστερα από πιέσεις, τόσο της Λαϊκής Συσπείρωσης όσο και
της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Πολυκρέτης αλλά και ο υπεύθυνος κίνησης των μηχανημάτων του Δήμου κ. Κρασσάς, συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους κατοίκους πηγαίνοντας από αναβολή σε αναβολή τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων.
Μπαίνει ο Αύγουστος και οι αγροτικοί δρόμοι παραμένουν αδιάβατοι και τα χωριά ακαθάριστα.
Οι κάτοικοι, εκτός από τις ζημιές σε αυτοκίνητα, παραγωγές και την ταλαιπωρία που υφίστανται, αναγκάζονται να συντηρούν με δικά τους έξοδα τους δρόμους, σε τέτοιες οικονομικές συνθήκες και την ανέχεια που τους έχουν οδηγήσει οι πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης που εφαρμόζουν «άξια» και οι εδώ τοπικές αρχές.

Η Δημοτική Αρχή, έκανε επεμβάσεις σε δρόμους (τσιμεντοστρώσεις και συντήρηση), με «συνοπτικές διαδικασίες» χωρίς να περιμένει μελέτες, δημοπρασίες κ.λ.π. , τόσο προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους , όσο και μετά για να εξυπηρετήσει ατομικά συμφέροντα.
Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή για την αδιαφορία της στο να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με βασικές ανάγκες των κατοίκων των χωριών και ζητάμε:
  • Άμεση συντήρηση όλων των αγροτικών δρόμων με κατάλληλα τεχνικά έργα ώστε να είναι βατοί όλο το χρόνο.
  • Καθαρισμό των χωριών και πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την καθαριότητα.
  • Καθαρισμό του κεντρικού οδικού δικτύου.
Καλούμε τους φορείς και τους κατοίκους των χωριών να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούνται.
Η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι μπροστάρης σε κάθε αγώνα και διεκδίκηση που έχει να κάνει με τη λύση των προβλημάτων και την κάλυψη των αναγκών που θα εξασφαλίζουν μία αξιοπρεπή διαβίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: