slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Ποτάμι πίνει το νερό του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσκόπηση ανατροπή

Έρευνα της Kapa Research δείχνει να μπαίνει δυναμικά στη δεύτερη θέση!Νέα δημοσκόπηση, αυτήν τη φορά της Kapa Research, φαίνεται πως αλλάζει τελείως τη μέχρι τώρα εικόνα για τις ευρωεκλογές 2014, αφού όχι μόνο δεν δείχνει ντέρμπι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά εκτοπίζει την Αξιωματική Αντιπολίτευση από τη δεύτερη θέση.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα δεδομένα της νέας δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές 2014, Το Ποτάμι φαίνεται πως ανεβαίνει σημαντικά, αφού το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη είναι η αιτία, που στο νέο γκάλοπ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται τρίτο κόμμα.
Το πρώτο σκέλος της δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές 2014 αφορούσε στην ερώτηση «μεταξύ ποιων κομμάτων είστε αναποφάσιστος/η» και οι απαντήσεις που δόθηκαν διαμόρφωσαν τα εξής ποσοστά:

ΝΔ 18%
ΣΥΡΙΖΑ 16,5%
Το Ποτάμι 15%
ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ) 9,8%
ΚΚΕ 8,3%
ΔΗΜΑΡ 6,8%
Χρυσή Αυγή 4,5%
ΑΝΕΛ 3,8%
Άλλο κόμμα 15%
Ωστόσο, το εντυπωσιακό της δημοσκόπησης για τις ευρωεκλογές 2014 φάνηκε στο ερώτημα «ποιο κόμμα θα ψηφίσετε τελικά», δίνοντας τα εξής ποσοστά:
ΝΔ 15,3%
Το Ποτάμι 14,1%
ΣΥΡΙΖΑ 12,9%
ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ) 7,1%
ΑΝΕΛ 3,5%
ΚΚΕ 3,5%
Χρυσή Αυγή 3,5%,
ΔΗΜΑΡ 3,5%
Άλλο κόμμα 10,6%
fimes.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ναι; Αυτή η "δημοσκόπηση" ξέχασε τους αποφασισμένους, δηλαδή το 80-90% του εκλογικού σώματος. Μπορεί να μας πει τα αποτελέσματα εκεί ή το φυλάνε για μετά τις εκλογές; Όταν οι περισσότεροι δεν απαντάνε στις δημοσκοπήσεις περιμένουν να πείσουν κανέναν; Το ποτάμι ούτε 2% δεν παίρνει να το θυμάστε.

IOANNIS APOSTOLAKIS είπε...

χαχαχα!!πολυ στεναχωρια διακρινω...στο συριζαιικο....

Mediterranean Cook είπε...

Ετσι μπράβο, "σωστές" Δημοσκοπήσεις... Η ΝΔούλα πρώτη δια περιπάτου, το φερέφωνο χωρίς πρόγραμμα δευτερο και το Διαλυμένο ΠΑΣΟΚ παρά τρίχα τρίτο. Αυτά συμβαίνουν οταν ασκείς σωστή οικονομική πολιτική, που σε βγάζει στις Αγορές και λαμβάνεις διθυράμβους απο την Μερκελ. Τα ακούσατε 1.500.000 που χάσατε τις δουλειές σας, οι χιλιάδες άστεγοι, οι 700.000 που βάλατε λουκέτο, οι οικογένειες των 6000 που αυτοκτόνησαν? Και εσείς που παραπονιέστε για το φόρο στο χωράφι της Κάτω Ραχούλας?.
Πρώτος ανετα λοιπόν ο Αντώνης και οι υπόλοιποι (Ελιες ποτάμια κλπ) απο κοντά.

Α, και εγώ μόλις γυρισα απο το ετήσιο ταξιδι μου απο τον Αλφα του Κένταυρου.