slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το απεργιακό μέτωπο του Αλέξη Τσε Γκεβάρα στη , Ναξο πνέει τα λοίσθια Και παρα την στηρίξει της φιλης μου της Ρουλας

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ , ΑΛΛΑ  ΔΙΟΤΙ   ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΟΥΣ   ΤΟΥΣ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ  
 Δεν ξέρουμε αν το καταλάβατε, αλλά τελειώνει και ο Σεπτέμβρης. Ήταν ο μήνας της ανατροπής στους δρόμους κατά τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν η περίοδος που ο  Αλέξης Τσε Γκεβάρα  είχε σχεδιάσει τον....

Μητσοτάκης στη Βουλή για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη


Προσλήψεις σχολικών τροχονόμων


Σας κάνουμε γνωστό ότι για το διδακτικό έτος 2013-2014 θα προσληφθούν σχολικοί τροχονόμοι (4) για τις κυκλοφοριακές ανάγκες 1ου , 2ου ,3ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.
Όσοι ή όσες ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση και τα παρακάτω δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι 27 - 9 -2013 στη Σχολική Επιτροπή .

Δικαιολογητικά:

Βαγγέλης Στρατούρης: Γιατί τόση βιάση ;

Στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων και στην εκπομπή της Πόπης Αλιμπέρτη και του Ιάκωβου Γιακουμή μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάξου Βαγγέλης Στρατούρης ( ναι καλά μαντέψατε είναι αυτός που το σύστημα του Σύριζα στη Νάξο τον ήθελε παρατημένο διότι τους χάλασε το πάρτι της ομοφωνίας.
Και έτσι άρχισαν μέσων έγκριτων δημοσιογραφικών ανεξάρτητων αριστερών σελίδων οι διαρροές ότι τάχα μου ο Βαγγέλης Στρατούρης και ο Εμπορικός Σύλλογος Νάξου ήθελαν να πουληθούν οι Αλυκές και γι αυτό δεν .....,

Αλέξη η Επανάσταση τελείωσε πριν αρχίσει καν

Κανονικά στα θρανία οι καθηγητές, παρά τις... παραινέσεις του

Εκτέθηκε ξανά ο Αλέξης Τσίπρας, που πριν καμία βδομάδα έδινε το ...σύνθημα για απεργίες διαρκείας και επανάσταση στα σχολεία. Τελικά η επανάσταση δεν ήρθε και σήμερα έληξε η απεργία των καθηγητών , που επέστρεψαν κανονικά στα θρανία.
Το γεγονός αυτό αποτελεί προσωπική ήττα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε παρακινήσει δημοσίως και μάλιστα στον ... αγιασμό για κινητοποιήσεις διαρκείας, επενδύοντας πολλά στην αντιπολιτευτική του τακτική. Πως το λέει η λαική ρήση Αλέξη;

"Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις"

parapolitika.gr

ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ...............................................................!


1. ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Αντί ΣΥΓΝΩΜΗΣ .. Ραδιοφωνικά τραλαλά
Αντί να ζητήσουν μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ από το Ναξιακό λαό για την περιπέτεια που τον έβαλαν τις τελευταίες μέρες με τα κατασκευάσματα τους , τριγυρίζουν τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και το παίζουν τραλαλα.

«Εξπρές Σαμίνα»... 13 χρόνια μετά



Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2000 στις 22.15 το βράδυ όταν το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σάμινα» προσέκρουσε στο σύμπλεγμα βραχονησίδων Πόρτες, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά της Πάρου.
Πανικός και τρόμος επικράτησε στο πλοίο αμέσως μετά την πρόσκρουση. Το ρεύμα στο πλοίο κόβεται και επικρατεί συσκότιση. Αλλόφρονες επιβάτες και πλήρωμα προσπαθούν να βρουν τις σωστικές λέμβους, ενώ πολλοί μέσα στον πανικό τους βουτούν στη θάλασσα για να σωθούν.
Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος αφού έπνεαν άνεμοι έντασης 8 μποφόρ. Το ρήγμα που υπέστη το πλοίο από τη σύγκρουση ήταν τόσο μεγάλο που μέσα σε 25 λεπτά το Εξπρές Σάμινα βρέθηκε στο βυθό της Πάρου παρασέρνοντας στο θάνατο 81 από του συνολικά 510 επιβάτες.

Διακομιδές ασθενών από τη Νάξο στην Σύρο

 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ;

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν 57, δύο άτομα 43χρονών το καθένα, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η χρήση της θεωρίας των … άκρων!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Το πολιτικό σύστημα της εποχής μας όπως είναι γνωστό αποτελείται γενικά από τρεις βασικές ιδεολογίες, της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς.
Φανταστείτε το σαν ...

Σύρος: Βρέθηκε πνιγμένος ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς!





Τραγική κατάληξη είχε η υποβρύχια αλιεία στην θαλάσσια περιοχή του Φοίνικα για 31χρονο Έλληνα.
Ο νεαρός άνδρας από την Αθήνα ο οποίος διατηρούσε κατοικία στο νησί της Σύρου οπού και διέμενε τους καλοκαιρινούς μήνες ,μετέβη με το αυτοκίνητο του το απόγευμα της Τετάρτης 25/9 στην περιοχή Κόκκινα του Φοίνικα προκειμένου βουτήξει στη θάλασσα για ....

ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ

            Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Νάξου καλεί σε Γενική Συνέλευση όλους  τους γονείς και κηδεμόνες  του Λυκείου Νάξου την Παρασκευή 27-9-2013 και ώρα 6.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1.      Τι είναι και τι προβλέπει για τα παιδιά μας ο νόμος για το «νέο Λύκειο»

2.      Προβλήματα οργάνωσης-λειτουργίας και υλικοτεχνικής υποδομής  του Λυκείου και ιεράρχησή τους.

3.      Προτάσεις για δράση του Συλλόγου

Το μέλλον και η μόρφωση των παιδιών μας είναι και πρέπει να την κάνουμε κι εμείς υπόθεση δική μας. Να μη λείψει κανείς.

Για το ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                          

                                              Ψαρρά Ευδοκία                                  Ραγκούση  Άννα    

Στο μεταξύ το άλλο άκρο δρα ανενόχλητο: Χτύπησαν φοιτητή της ΔΑΠ που περνούσε από την πλατεία-Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο-Μια σύλληψη!

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης! Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, την ώρα που περνούσε από εκεί 19χρονος φοιτητής στο ΤΕΙ Κοζάνης, από το Μαρούσι, δέχθηκε τις ύβρεις ομάδας ατόμων που τον αποκάλεσαν «φασίστα»!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνος δεν απάντησε και στη συνέχεια δέχθηκε άγρια επίθεση από τουλάχιστον 4 άτομα, τα οποία τον χτύπησαν άγρια με μπουκάλια και με κλωστσιές και μπουνιές, με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα και να μεταφερθεί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 19χρονος έχει αναγνωρίσει έναν από τους δράστες του περιστατικού, ενώ έχουμε ήδη και μια σύλληψη ενός 31χρονου άντρα. Ο 19χρονος μάλιστα υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα άτομα φορούσαν μπλούζες που παραπέμπουν στον αντεξουσιαστικό χώρο,

http://kozanimedia.gr/?attachment_id=135706

Σοκ! Με άρθρο έφεδροι ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και σύμπραξη λαού - στρατού!

ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ 

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά σήμερα το βράδυ υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Στην σύσκεψη αυτή συμμετείχαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εμμανουήλ Ρασιδάκης, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Σακελλάκος και εποπτεύων εισαγγελέας της ...

Σ.Μ.Ε.«Φιλοξενία» Απλούστευση διαδικασιών Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Β΄1586/21-6-2013 αριθμός Πυροσβεστικής Διάταξης 13/2013 περί απλοποίησης διαδικασίας χορήγησης πιστοποιητικού (ενεργητικής) πυροπροστασίας σε επιχειρήσεις του Κλάδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον για την χορήγηση του πιστοποιητικού πυροπροστασίας απαιτούνται:

Κοινωφελής: Από σήμερα οι αιτήσεις για τις προσλήψεις 10.000 ανέργων στους δήμους

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα 10.000 θέσεων πεντάμηνης πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.
Πρόκειται για την πρώτη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορούν προσλήψεις προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς.
Οι αιτούντες θα αξιολογηθούν με βάση κοινωνικά κριτήρια, όπως η διάρκεια της ανεργίας και η οικονομική κατάσταση του ανέργου.
Οι συμβάσεις όσων επιλεγούν θα είναι πεντάμηνες, χωρίς τη δυνατότητα να παραταθούν ή να....