slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καμία εμπλοκή για τους Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη και Λιάπη στην υπόθεση Καρούζου. Η λάσπη Χατζηνικολάου όμως έμεινε


Μετά από ένα χρόνο δικαστικής έρευνας για την υπόθεση Καρούζου στην οποία εμπλέκονταν, μετά από δημοσίευμα της real news του Νίκου Χατζηνικολάου, τόσο ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μειμαράκης όσο και οι Γιώργος Βουλγαράκης και Μιχάλης Λιάπης χθες, η Εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου ενημέρωσε πως μετά από ενδελεχή έρευνα δεν προκύπτουν στοιχεία σε βάρος των τριών πολιτικών.
Συνεργάτες του προέδρου της Βουλής ανέφεραν ότι.....

Το ΠΑΣΟΚ απολύει χωρίς αποζημιώσεις τους εργαζόμενούς του


Ο κ. Βρούτσης ακούει;; Ή κάνουμε τα στραβά μάτια;; 

Απλήρωτοι από τον Ιανουάριο και αντιμέτωποι με την απόλυση χωρίς αποζημίωση βρίσκονται οι εργαζόμενοι στις τεχνικές γραμματείες των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι των Ν.Ε. τριών νομών της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά ενάντια στο κόμμα.
Οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών ενημερώθηκαν για την.....

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων. " Oχι στο ξεπούλημα των λιμνών Αγ.Προκοπίου"

Η Νεολαία Πασόκ Κυκλάδων διαφωνεί με το ξεπούλημα  των λιμνών του Αγίου Προκοπίου της Νάξου. Είναι σύμφωνει υπέρ της παρακάτω μελέτης.
Η συγκεκριμένη μελέτη που θα διαβάσεται παρακάτω πληροί τους όρους της ευρωπαικής ένωσης,  έχει την σύμφωνη γνώμη της
και μπορεί να εγκριθεί απο ευρωπαικά επιδοτούμενα προγράμματα.
 Προωθήθηκε εν την γενέση τηs απο την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου εδω και....

Νέος Οικονομικός Κύκλος

από τον Νικόδημο
Με το μεγάλο κραχ του 2007-8 και την ύφεση που ακολούθησε ο οικονομικός κύκλος έφθασε στο ναδίρ του. Mετά, κάποια ώρα έρχεται η ανάκαμψη. Αυτό συμβαίνει κάθε 17-18 χρόνια, υποδείχνουν οικονομικοί αναλυτές.
Η ευρύτερη τάση ανάκαμψης ακολουθεί την τάση αύξησης των τιμών της γης και συνεπώς κατοικιών και κτιρίων γενικότερα. Τα πρώτα σημάδια παρουσιάστηκαν ήδη.
Στην Βρετανία τον Ιούλιο 2013, τα δάνεια που εγκρίθηκαν για αγορά κατοικιών αυξήθηκαν από ....

ΦΩΤΟ: Άρχισε να οργανώνεται η επαναστατική επιτροπή

Παναγιώτης Ρήγας, Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης




Δείτε την ομιλία του Παναγιώτη Ρήγα στην Βουλή κατά την συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων» 10.9.2013.

Γελάει ο κόσμος: Χωρίς σήμα και όνομα κατεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές!

Εκλογές χωρίς το ΠΑΣΟΚ ... ετοιμάζει ο Βενιζέλος
Χωρίς τα σύμβολά του και δίχως το όνομά του αναμένεται να κατέλθει, εκτός απροόπτου, το ΠΑΣΟΚ στις διπλές εκλογές (αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές) του ερχόμενου Μαΐου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ΜΗΛΟΥ

Μετά από πολύχρονη καθυστέρηση και μετά την πρόσφατη σύσκεψη στην Περιφέρεια, φαίνεται ότι το έργο του λιμένα των Πολλωνίων της Μήλου, βαδίζει προς την τελική ευθεία.
Τα ερωτήματα όμως παραμένουν: Ποιοι, πως και γιατί κάποιοι προσπάθησαν να αλλοιώσουν στην πορεία την αρχική μελέτη, δημιουργώντας τη δικαιολογημένη αντίδραση και αγανάκτηση των κατοίκων; Γιατί ένα έργο, το οποίο εδώ και δέκα χρόνια περίπου είχε ψηφίσει η τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων και είχε ενταχθεί στο ΚΠΣ, προσπάθησαν να το τροποποιήσουν και....