slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου σας ενημερώνει ότι το
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ
25/04/2013 ΕΩΣ 07/05/2013
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 09.00-21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 09.00-21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 09.00-20.00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 08.00-13.00
ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ*
Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 09.00-21.00
Μ.ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 09.00-21.00
Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ* 1 ΜΑΪΟΥ 09.00-21.00
Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ .....

O Kώστας Παγώνης ΞΕΣΠΑ κατα Καπηνιάρη και καταγγέλλει "Τραμπουκισμους,περίεργη σιωπή και Νέα ήθη"


  Νάξος 22 Απριλίου 2013
 Τραμπουκισμοί, περίεργη σιωπή, Νέα ήθη .
Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά την Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ιστορικού μας συλλόγου . Αλήθειες, ψέματα, που το μόνο που κάνουν είναι να απαξιώνετε ο Σύλλογος που τόσα έχει προσφέρει στους επαγγελματίες και στον τόπο. Η απαξίωση φάνηκε από την πρωτοφανή   μικρή συμμετοχή των συναδέλφων στην Γεν. Συνέλευση ,επτά μέλη του Δ.Σ. και δέκα συνάδελφοι, γεγονός που δεν προβλημάτισε απ ότι φάνηκε το προεδρείο. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της.....
συνέλευσης εκτός της αποχής ήταν . Τόσο η << πρόεδρος>> όσο και τα μέλη του προεδρείου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου δεν απάντησαν με στοιχεία και τεκμηριωμένα στα ερωτήματα που υπέβαλα στην Συνέλευση, τη να απαντήσουν άλλωστε,
για την συρρίκνωση των οικονομικών,
την ανύπαρκτη συνδικαλιστική αλληλογραφία,
για τα πρακτικά των Δ.Σ. που γράφτηκαν λίγο πριν την συνέλευση,
για τις ετήσιες Γεν. Συνελεύσεις που δεν έγιναν,
για τις προσωπικές αποφάσεις της << προέδρου>> να προσλάβει υπάλληλο και να διοργανώσει εκδρομή με 21 άτομα,
για την διαβούλευση που έκαναν  με τον Δήμο για τις ταμπέλες χωρίς να ενημερώσουν το  Δ.Σ. και τους συναδέλφους,
για τα τρία εγκεκριμένα σεμινάρια ΛΑΕΚ που δεν έγιναν,
για την Γεν. Συνέλευση και της  εκλογές που με διάφορα τερτίπια η <<πρόεδρος>> και το προεδρείο  καθυστέρησαν έξι μήνες,
για τις υπογραφές που έβαλε η <<πρόεδρος >> στο συμβόλαιο Αγγελή( γραφείο οαεε) και στην επιστολή Βρούτση χωρίς την έγκριση του Δ.Σ.,
την εξάντληση κάθε αυστηρότητας στη τήρηση του ωραρίου του συλλόγου από τα μικρομάγαζα και την προκλητική λειτουργία μεγάλου σουπερ μάρκετ και πολυκαταστήματος,
τις δεσμεύσεις του συνεδρίου της Άνδρου που δεν υλοποιήθηκαν,
το καθεστώς της συνεργασίας για το κιόσκι πληροφοριών  στο λιμάνι,
το μέγα θέμα της μετεγκατάστασης στην Τραγαία του γραφείο ΟΑΕΕ Νάξου που με ανευθυνότητα  άνοιξε σε συνεργασία με εκλεκτούς συνεργάτες της,
ακόμα και την καθιερωμένη από την ίδρυση του συλλόγου εκδήλωση της κοπής της πίττας δεν έγινε τα δύο τελευταία χρόνια,
την διακοπή της έκδοσης της εφημερίδας Εμποροεπαγγελματικά Νέα  μετά από εννέα χρόνια συνεχούς έκδοσης,
Ανικανότητα και περίεργη σιωπή.
Βέβαια κάποια από τα παραπάνω ερωτήματα ανέλαβε να τα απαντήσει  το νέο όργανο των <<προέδρων των φορέων>>  που με έπαρση ανακοίνωσαν , δεν χρειάζεται πια  να αποφασίζουν τα Δ.Σ. παρά μόνο οι πρόεδροι. Αυτό λοιπόν το όργανο επαινέθηκε και από μέλος του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου για την λειτουργία του.  Ορισμένοι πρόεδροι ήταν παρόντες  στην Γεν. Συνέλευση  για να υπερασπιστούν τον νέο <<θεσμό>> και την <<πρόεδρο>>, κάποιοι άλλοι προτίμησαν την σιωπή από απόσταση.
Και αφού δεν κατάφεραν να απαντήσουν στα ερωτήματα χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος του τραμπουκισμού με πρωταγωνιστή τον σύζυγο της <<προέδρου>> Ν. Καπηνιάρη να με βρίζει με ακατανόμαστες λέξεις και να μου επιτίθεται να με χτυπήσει,  με την παρέμβαση ορισμένων και την δική μου φυγή δεν δόθηκε συνέχεια.
Έχει περάσει μια εβδομάδα από την Γεν. Συνέλευση, δεν σας κρύβω ότι παρά την περίεργη  στάση των μελών του Δ.Σ. το τελευταίο διάστημα, περίμενα ότι θα καταδίκαζαν αυτή την ενέργεια, όπως και το προεδρείο της Γεν. Συνέλευσης.  Τη Κυριακή συνέβη  σε εμένα ,αύριο μπορεί  να είναι αυτοί στην θέση μου. Τέτοια απαράδεκτα γεγονότα δεν έχουν θέση στη μικρή κοινωνία που ζούμε και πρέπει να τα καταδικάζουμε απερίφραστα, την στιγμή που στις ημέρες μας υπάρχει έξαρση του φαινομένου.
Αλλά είπαμε ,Τραμπουκισμοί, περίεργοι σιωπή, Νέα ήθη .      
                                                                                                                    Κώστας Στυλ. Παγώνης 

Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νάξου την Παρασκευή, 26/04/13 στις 8 μ.μ. στα νέα γραφεία



Η τοπική κίνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ  Νάξου καλεί όλα τα μέλη της στη γενική συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή, 26/04/2013 στις 8 μ.μ. στα νέα γραφεία της επί της οδού Παπαβασιλείου.
Στη συνέλευση θα γίνει ενημέρωση από το μέλος της κεντρικής επιτροπής και ιδρυτικό στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ Νίκου Μανιού για την απόφαση της κεντρικής επιτροπής και θα επακολουθήσει πολιτική συζήτηση. 

Κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής Νάξου για συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην παραλία στο παλιό Δημαρχείο, στις 11 π.μ.

Η 1η Μάη αποτελεί μέρα σύμβολο για την εργατική τάξη και τους συμμάχους της γιατί ποτίστηκε με το αίμα χιλιάδων εργατών, με ξεκίνημα το Σικάγο του 1886, αλλά και στη χώρα μας, το Μάη του 1936 στην απεργία των καπνεργατών και το 1944 στη Καισαριανή.
 Είναι μέρα πάλης απέναντι σε αυτό το σύστημα και τις πολιτικές που το υπηρετούν και έχουν οδηγήσει το λαό στην εξαθλίωση. Μέρα διεκδίκησης και αγώνα για καλύτερες συνθήκες ζωής.
Όσο και αν προσπαθούν η κυβέρνηση και ....

ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΤ




olga kefalogiannisto plevro ton ergazomenon stin kathariotita 1 315x236 250x180 «735.000 € για την κατασκευή ενος site για τον ΕΟΤ!» Τι λέει η λαλίστατη Κεφαλογιάννη;
.
ΘΕΜΑ: «735.000 € για την κατασκευή μιας διαδικτυακής πύλης για τον ΕΟΤ».EΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Την ίδια ώρα που οι Έλληνες πολίτες υφίστανται τα σκληρότερα οικονομικά μέτρα και η λογική απαιτεί οι κρατικές δαπάνες να συμπιέζονται, στον ΕΟΤ φαίνεται πως βρίσκονται ακόμη στην αναζήτηση της λεπτής γραμμής που χωρίζει την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλιών από τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και ετοιμάζουν μια νέα εξωφρενική περίπτωση κοστολόγησης της κατασκευής μιας ιστοσελίδας.

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ


Όταν ο Ηλίας Κικίλιας διόριζε τους συγγενείς του στον ΟΑΕΔ
Ενδοκυβερνητικούς διαξιφισμούς έχει προκαλέσει ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Ηλίας Κικίλιας, με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να υψώνουν ασπίδα προστασίας υπέρ του, παρά το γεγονός ότι στις μέρες του η ανεργία έχει «εκτοξευθεί» στο 27% ενώ υπάρχουν «σκιές» γύρω από το όνομα του, στο πρόσφατο παρελθόν.
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» ανέφερε, την Δευτέρα ότι «ο κ. Κικίλιας αντί να......

Ναξιώτης {δείτε τη φώτο} ο βασικός μαρτυράς κατηγορίας του πράσινου Ακη

Το απόρρητο πόρισμα του οποίου ήταν η βάση για την άσκηση δίωξης από την Ολομέλεια της Βουλής σε βάρος του ΠΑΣΟΚΟΥ πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αλλά και παθητική δωροδοκία .....

Εκδρομή ΕΕΕΕΚ Νάξου στην Αθήνα


Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νάξου  πραγματοποίησε
πρόσφατα εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα, που είναι  η πρώτη από συστάσεώς του (2004), θέλοντας να προσφέρει στους μαθητές  του την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη ζωή της Ελληνικής πρωτεύουσας, να επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων και να αισθανθούν ικανοί και δυνατοί να ζήσουν λίγες ημέρες μακριά από το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους σε χώρους όπως το ΑΤΤΙΚΟ ζωολογικό πάρκο, το.....

Ευχαριστήριο για το 2ημερο γυρισμάτων νέου Video Clip Demmy Caroten

Η ΟΜΟΡΦΙΑ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ SPOT ΚΑΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ VIDEO CLIP   
Μέγας Χορηγός
Blue Star Zas Travel
Carroten
Riva Production                                                                                                                                                    
Ξενοδοχεία
Hotel Grota
Princess Hotel
Barbouni Hotel
Nissaki Beach Hotel
Hotel Galini Sofia Latina
Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα......

Όταν Βενιζέλος και Λοβέρδος υπερασπίζονταν τον Άκη (ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ)


Ο ομηρικός καυγάς Πολύδωρα με Βενιζέλο και Λοβέρδο στην Ολομέλεια το 2005 όταν το ΠΑΣΟΚ "αθώωσε" τον Άκη για τα εξοπλιστικά έρχεται μέσα από τα πρακτικά της 25ης Φεβρουαρίου του 2005 όταν συζητήθηκε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τους TOR M1. Σήμερα, οκτώ χρόνια αργότερα και ανήμερα της έναρξης της δίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου τα πρακτικά εκείνης της συνεδρίασης είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Δένδιας ακούει; Επαναλειτουργεί το indymedia μετά από κατάληψη της Πρυτανείας

Στο κτίριο της πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, εισέβαλε αργά το μεσημέρι ομάδα νεαρών και έκανε κατάληψη.

Λίγο αργότερα άρχισε να λειτουργεί η ιστοσελίδα «athens indymedia» όπως και ο ραδιοφωνικός σταθμός 98fm, κάνοντας χρήση τις εγκαταστάσεις της πρυτανείας.

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγες μέρες η ιστοσελίδα δεν λειτουργούσε, όπως επίσης και ο ραδιοφωνικός σταθμός.

tvxs.gr


Η προβολή στο κανάλι της ΕΤ3 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου στις 14:00

Η εκπομπή της Ίνα Ταράντου «Του νερού τα παραμύθια», έχοντας γυρίσει γυρίσει αρκετά μέρη της Ελλάδος, επισκέφτηκε τη Νάξο, γυρίζοντας ένα απίστευτο ντοκιμαντέρ για τον πολιτισμό, την ιστορία, τους κατοίκους και τις ασχολίες τους, τις ομορφιές του τόπου και τα τοπικά μας προϊόντα.

Θριαμβευτική Υποδοχή και Γλέντι για τους Πρωταθλητές Παίδες του Α.Ο. Πάρου στο Μπάσκετ



Η Πάρος γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής 21/4 μια μεγάλη αθλητική νίκη... 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, για τον ΑΣΠ Μήλου και το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Σερίφου





ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ OI NEOI TOY ΦΙΛΩΤΙΟΥ


ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
 Ένας άκρως εντυπωσιακός αγώνας διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Παροικιάς για το Πρωτάθλημα Νέων μεταξύ του Νηρέα και το Φιλωτίου. Έντονες συγκινήσεις, εναλλαγές στο σκορ αλλά και οι δυνατές μονομαχίες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα. Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν με συνεχείς πάσες να βρουν κάποιο χώρο για να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Βασιλάκη. Όμως με....

Είναι ο κ. Τσίπρας και λέει ψέματα.


ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ «ΗΛΙΟΣ» «Η οργάνωση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας μας περνάει σε μια νέα εποχή»

Η Ελλάδα πλέον διαθέτει το Ηλεκτρονικό Σύστημα «Ήλιος», ένα από τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα συστήματα ελέγχου και ενημέρωσης συντάξεων ισότιμο με αυτό των πιο προηγμένων ευρωπαϊκών  χωρών. Αφετηρία αποτέλεσε η δημιουργία του εθνικού μητρώου συντάξεων και συνταξιούχων στις 21-12-2012, το οποίο συγκέντρωσε για πρώτη φορά σε μία ενιαία ηλεκτρονική πλατφόρμα όλες τις συντάξεις και τους συνταξιούχους της χώρας.
Απώτερος στόχος του Ηλεκτρονικού Συστήματος «Ηλιος» ήταν, εκτός από την...