slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε ανοιχτή γραμμή εισαγγελείς-Σφακιανάκης

 Σε ανοιχτή γραμμή εισαγγελείς Σφακιανάκης
Με στόχο να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς, κ.κ. Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης ζήτησαν την συνδρομή του προϊσταμένου του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη. Οι οικονομικοί εισαγγελείς επιθυμούν να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν ηλεκτρονικά ίχνη εκείνου που πραγματοποίησε την αλλοίωση της λίστας και σε ποιο χρονικό διάστημα αφαιρέθηκαν αρχεία…

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

thyma epithesis fasistoeidon o dimarxos athinaion g kaminis mprosta sta paidia tou 1 315x236 250x180 Ο Καμίνης ξέχασε τον Χριστό!Για άλλη μια φορα ο Γιώργος Καμίνης απέδειξε τα μη χριστιανικά του αισθήματα, ανήμερα μάλιστα τη μεγάλης γιορτής των Φώτων….

Πως ο Βενιζέλος του 5% μπορεί να κάνει τη ΝΔ “δεξιά παρένθεση




Όταν κάνουμε προειδοποιήσεις προς την κυβέρνηση για το ποιο είναι το σύστημα που κυβερνά αυτό τον τόπο, δεν το κάνουμε γιατί θέλουμε σώνει και καλά να τα βάζουμε με «εχθρούς» και κυρίως με φίλους. Ο μόνος λόγος που επικρίνουμε την αδιαφορία, την αβελτηρία ή ακόμη και την αφασία της κυβέρνησης σε φαινόμενα που δεν έπρεπε να υπάρχουν είναι για το καλό της χώρας.
Έχουμε γράψει ότι είναι αδιανόητο η ΝΔ να είναι το ισχυρό κόμμα στην κοινωνία και ο Σαμαράς η μόνη πολιτική προσωπικότητα αυτή τη στιγμή που εγγυάται το μέλλον της πατρίδας, αλλά να… κυβερνά το ΠΑΣΟΚ.
Αν στη Νέα Δημοκρατία θέλουν να παραχωρήσουν την εξουσία στους Πασόκους με γεια τους με χαρά τους. Θα πρέπει, όμως, να δικαιολογήσουν σ’ αυτούς που την ψήφισαν (και σε όσους δεν την ψήφισαν εννοείται) πώς είναι δυνατόν να αφήνεις ένα σύστημα καταδικασμένο από την κοινωνία να...

Νέος αντιδήμαρχος ΜΑΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το νέο προεδρείο του Δ.Σ.



Ο δημοτικός σύμβουλος, Φώτης Μαυρομμάτης που προτάθηκε πάλι από το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επανεκλέχθηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με 16 ψήφους υπέρ και 10 λευκά ψηφοδέλτια.
Και  ως Αντιπρόεδρος επανεκλέχθηκε και ο  δημοτικός  σύμβουλος , Νίκος Βλησίδης
 μετά από πρόταση  του  Νίκο Μαράκη  – αξίζει να σημειωθεί ότι διαδικασία εκλογής Αντιπροέδρου χρειάστηκε να επαναληφθεί, αφού την πρώτη φορά έλαβε 13 ψήφους υπέρ και 13 λευκά    - και  ως Γραμματέας επανεκλέχθηκε η επικεφαλής των Πολιτών για τα Νησιά μας, κ.

Ξανά ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο ΦΩΤΗΣ

Με 16 υπέρ και 10 κατα επανεξελεγην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο ΦΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

Τα Δανακιώτικα Νέα Τεύχος 16