slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απέκτησε η Ελλάδα… καγκελάριο;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες, μερικούς από τους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε κατά την πρόσφατη περιοδεία του σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, έχουν επανειλημμένα καταγγείλει την καγκελάριο Μέρκελ επειδή απέφευγε να επισκεφθεί τη χώρα μας. 

Έχουν μάλιστα χαρακτηρίσει «σκανδαλώδη» και περιφρονητική την απουσία της από τη χώρα μας και έχουν υποστηρίξει πως μια επίσκεψη της καγκελαρίου στην Ελλάδα, θα αποτελούσε ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των θυσιών των Ελλήνων.

Η Μέρκελ έρχεται αύριο στην Αθήνα και φαίνεται ότι η ημέρα που επέλεξε για να το πράξει δεν είναι τυχαία – επομένη του Eurogroup στο Λουξεμβούργο, από το οποίο η χώρα μας περιμένει μια θετική τοποθέτηση της τρόικας.

Θα ήταν επομένως παράδοξο (και λίαν παρακινδυνευμένο εκ μέρους της) αν επρόκειτο να έλθει στην Αθήνα την επαύριο ενός καταστροφικού για τη χώρα μας Eurogroup και αν δεν είχε ήδη ληφθεί πολιτική απόφαση στήριξης της Ελλάδας.

Η λογική λέει ότι δεν θα το διακινδύνευε. 

"Κοντή" μνήμη ή υποκρισία για πολιτικά οφέλη;

Η υποκρισία του ΠΑΣΟΚ: Απαγόρευση των συγκεντρώσεων είχε γίνει και κατά την επίσκεψη Κλίντον το '99!                   Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διαχωρίσει τη θέση του και να διαφωνήσει με την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση των διαδηλώσεων την Τρίτη, κατά την επίσκεψη της κας Μέρκελ στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η σχεδόν γενική και απόλυτη απαγόρευση των συγκεντρώσεων αύριο, λόγω της επίσκεψης της κυρίας Μέρκελ, δεν μας βρίσκει σύμφωνους:
Πρώτον γιατί, φοβούμαστε ότι θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα, καθώς θα χρησιμοποιηθεί από κάποιους ως πρόσχημα για εκδηλώσεις που υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας,
Δεύτερον γιατί, εμφανίζει την επίσκεψη αυτή ως ζήτημα δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ενώ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παρουσιαστεί με ενιαίο και πειστικό τρόπο το ....

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Φωτογραφίζω και συμμετέχω.


Τα τελευταία χρόνια η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή (ΕΔΑ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει καθιερώσει την έκδοση ετήσιου ημερολογίου, στο πλαίσιο της προβολής των έργων που υλοποιούνται με συγχρηματοδότηση από τα Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ημερολόγιο περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για το ΕΣΠΑ 2007-2013 και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου, καθώς και φωτογραφίες των υλοποιούμενων έργων στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αναβάλλεται η ενεργοποίηση των σειρήνων για αύριο Η Άσκηση ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2012

Άσκηση ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2012 - Δοκιμαστική ενεργοποίηση Σειρήνων.
Σας γνωρίζουμε ότι η προγραμματισμένη για Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012 δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε όλη την Επικράτεια στο πλαίσιο της εν θέματι άσκησης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2012 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ μέχρι νεωτέρας. .

Δέσμευση προς τους αγρότες του αντιπεριφερειάρχη Αν. Χατζηϊωάννου – «Αρωγός και πάντα κοντά στον πρωτογενή τομέα η Περιφέρεια».


Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η παράδοση παραλαβή της Αντιπεριφέρειας Αγροτικής Οικονομίας από τον απελθόντα Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα στον Αντώνη Χατζηιωάννου.
Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των δύο φίλων και συναδέλφων σε καλό και εγκάρδιο κλίμα. Όπως τόνισε ο κ. Παμπάκας θα είναι δίπλα στον νέο.....

7 μετάλλια, 6η θέση στην κατάταξη και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον από την ομάδα στίβου του Πανναξιακού

7 μετάλλια (1 χρυσό, 3 ασημένια και 3 χάλκινα), ήταν ο απολογισμός των 25ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου για την ομάδα του Πανναξιακού, που κατέκτησε την 6η θέση ανάμεσα σε 32 σωματεία. Απολογισμός, που θα μπορούσε να ήταν σαφώς καλύτερος σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου μεν, αφήνει λαμπρές υποσχέσεις για το μέλλον δε...
Έστω και στο... παρά πέντε, ήρθε και το χρυσό από τα παιδιά της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μετά από μια απίστευτη κούρσα, που πανηγυρίστηκε έξαλα τόσο εντός στίβου, όσο και στις

Πάρος: Η Δημόσια υγεία "νοσεί" βαρύτατα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Αρχίλοχου, στην Παροικία της Πάρου, η συνάντηση πολιτών και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της Πάρου για την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά στη δημόσια υγεία στην Πάρο και στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

 Όλο το άρθρο εδώ

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για τα κενά εκπαιδευτικών στο Ν. Κυκλάδων

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και τις διαβεβαιώσεις των τοπικών στελεχών του στα ΜΜΕ του νομού και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα σχολεία των Κυκλάδων, αλλά και όλης της χώρας, υπάρχει μεγάλος αριθμός κενών. Συγκεκριμένα, στην περιοχή μας και μετά τον διορισμό 60 αναπληρωτών εκπαιδευτικών απουσιάζουν από τις....

Αυτή είναι η περιοχή που απαγορεύονται οι διαδηλώσεις όπως το 1999 επί Κλίντον (χάρτης)

Δείτε τη στο χάρτη (κλικ για μεγέθυνση):

Διευθυντές μποϊκοτάρουν την αξιολόγηση στο Υπουργείο Παιδείας

Οι εκπαιδευτικοί, που αποτελούν τον βασικότερο πυλώνα της εκπαίδευσης, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και η ίδιοι στην σύνταξη του ερωτηματολογίου, με βάση το οποίο θα διεξαχθεί η αξιολόγηση.

Η Αστυνομία απαγορεύει MONO ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ τις αυριανές διαδηλώσεις!

Tι λέει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ!

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας με απόφασή του απαγορεύει τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Η απόφαση της Αστυνομίας

"Όχι" ΔΗΜΑΡ σε Βρούτση για νομοθετικό προσδιορισμό του κατώτατου μισθού

Διαφωνεί η Δημοκρατική Αριστερά με τον καθορισμό του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα μέσω νομοθετικής ρύθμισης της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας «τουλάχιστον ατυχή» την ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας για το χρονοδιάγραμμα θεσμοθέτησης και εφαρμογής νέου μηχανισμού για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού.

ΝΔ: Εγκληματούν όσοι παρακινούν καταστάσεις χάους και αναρχίας

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις Στρατούλη για τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.
«Πρακτικές υποκατάστασης του κράτους δεν θα περάσουν», διαμηνύει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, κατηγορώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι διαπράττουν έγκλημα όταν παρακινούν καταστάσεις χάους και αναρχίας.

Εργασιακά: Η Τρόικα στην υπηρεσία των αφεντικών


Σε πλήρη εκθεμελίωση της εργασιακής ασφάλειας των Ελλήνων, οδηγούν οι απαιτήσεις της τρόικας οι οποίες σιγά – σιγά μπαίνουν σε εφαρμογή. Το πρώτο βήμα έγινε με την ανακοίνωση από το υπουργείο Εργασίας του χρονοδιαγράμματος για την κατάθεση στη Βουλή της νομοθετικής ρύθμισης για το νέο μηχανισμό διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει συλλογική σύμβαση εργασίας, το κράτος θα ορίζει ποιος θα είναι ο ....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ


http://newpost.gr/post/159178/ston-eisaggelea-simera-oi-18-syllifthentes-syndikalistes-tis-genop/

Στον εισαγγελέα σήμερα οι 18 συλληφθέντες συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη του κτηρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.

Μέσω internet η καρτέλα ενσήμων του ΙΚΑ

Τη δυνατότητα για απεικόνιση και εκτύπωση της καρτέλας ενσήμων ασφαλισμένων του ΙΚΑ (Αποσπάσματος ατομικού λογαριασμού) μέσω internet δίνεται από την ηλεκτρονική πύλη www.ermis.gov.gr.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω διαδικτύου για τους πολίτες από τον Μάιο του 2011, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.

Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site www.ermis.gov.gr (δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης).

Επισκέπτεστε ένα οποιαδήποτε ΚΕΠ και πιστοποιείτε την εγγραφή σας προσκομίζοντας:

•    Νέα 'Αδεια Οδήγησης ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
•    Το όνομα χρήστη (username) που εισάγατε στο ermis.gov.gr
•    Το βιβλιάριο υγείας σας ή ένα απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης

Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά και σας επιτρέπει πρόσβαση στην καρτέλα των ενσήμων σας ανά πάσα στιγμή και για κάθε χρήση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι υπάλληλοι του ΙΚΑ προτρέπουν τους ασφαλισμένους να κάνουν χρήση της υπηρεσίας, δίνοντας οδηγίες, αλλά στα ΚΕΠ πιθανόν θα πρέπει να «ψάξετε» για να βρείτε τον υπάλληλο που θα γνωρίζει πως γίνεται η διαδικασία.   

Express.gr


Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο www.ermis.gov.gr


Επαφές Καραμανλή με βουλευτές, Βαρδή και δημοσιογράφους

Έντονη κινητικότητα αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός

Κεντρικά γραφεία κόμματος θυμίζει τις περισσότερες μέρες της βδομάδας το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Μαβίλη. Η συχνότητα με την οποία μπαινοβγαίνουν οι επισκέπτες, μόνο, σε ανενεργό πολιτικό δεν παραπέμπει.
Απεναντίας, όσοι παρακολουθούν τα πολιτικά παρασκήνια, αναφέρουν ότι μετά το καλοκαίρι, ο Καραμανλής, έχει «ανεβάσει για τα καλά στροφές». Στο πλαίσιο αυτό βλέπει σε εβδομαδιαία (πλέον) βάση, βουλευτές και δημοσιογράφους (κυρίως πολιτικούς συντάκτες), ενώ στον ελεύθερο χρόνο του, κάνει και κανά ραντεβού με φίλους τους, επιχειρηματίες.

Για παράδειγμα, καλά ενημερωμένες πηγές, τον εμφανίζουν να έχει δειπνήσει προς εικοσαημέρου, με τον επιχειρηματία, Βαρδή Βαρδινογιάννη, με τον οποίο διατηρεί παραδοσιακά πολύ καλές σχέσεις. Το ερώτημα τώρα, έχει να κάνει με το τι λέει στους συνομιλητές του, ο πρώην πρωθυπουργός. «Συνήθως ακούει» αναφέρουν στην στήλη, άνθρωποι που είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν το τελευταίο διάστημα. Τ

ις ελάχιστες φορές που «ανοίγεται» προς τους συνομιλητές του, φεύγοντας τους ζητά τα όσα συζητήθηκαν να μείνουν στα όρια του γραφείου. «Θέλω να τα λέμε συχνά» είναι η ατάκα που ακούγεται από τα χείλι του Καραμανλή. Αν και ο ίδιος αποφεύγει κάθε κουβέντα, σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια, η αλήθεια, ότι οι αλλεπάλληλες επαφές που έχει, μόνον διάθεση αποχώρησης από το πολιτικό σκηνικό δεν καταδεικνύουν. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν πως λειτουργεί ο πρώην πρωθυπουργός, επισημαίνουν με νόημα: «Επειδή, είναι ένας τύπος που βαριέται, δύσκολα θα έβλεπε κόσμο απλά για να περάσει τον χρόνο του».

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΟΝΗ. Ανεξάρτητα, πάντως, από τις επαφές που έχει εντός Ελλάδος ο Κώστας Καραμανλής, καλά ενημερωμένες πηγές, αναφέρουν στο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ότι κατά το αμέσως προσεχές διάστημα, ετοιμάζεται να ταξιδέψει μέχρι την Βοστόνη, προκειμένου να επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Tafts, στο οποίο λειτουργεί έδρα Κ. Καραμανλής. Ως γνωστόν, μετά τις εκλογές του 2009, ο πρώην πρωθυπουργός, είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο, να αλλάξει πεδίο δράσης και ν' ασχοληθεί με τα Ακαδημαικά. Τελικά, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη, του άλλαξαν τα σχέδια, και τον κράτησαν στην Ελλάδα.

πηγή εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 

Ποιες αποδείξεις «περνάνε» για τη μείωση του φορολογητέου εισοδήματος

Ποιες αποδείξεις «περνάνε» για τη μείωση του φορολογητέου εισοδήματος

Σύμφωνα με την Ημερησία στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζεται να
εκπίπτουν δαπάνες με αποδείξεις συγκεκριμένων κατηγοριών ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, από το εισόδημα των φορολογούμενων.
Το υπουργείο Οικονομικών καλεί λοιπόν τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια του έτους να συλλέγουν όλες τις αποδείξεις από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, ωστόσο στην εφορία δεν γνωρίζουν ακόμα ποιες αποδείξεις θα «μετράνε».
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες σε μείωση του φορολογητέου εισοδήματος θα «μετράνε» αποδείξεις από....

Πέφτουμε από τα σύννεφα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ο άνθρωπος του λαού , ο μέγας αντιμνημονικός πατριώτης Τράγκας άκουσον –άκουσον Δεν πληρώνει λέει ούτε τους μισθούς πείνας που πρότεινε σε εργαζόμενούς του για να έχει κότερο και μαύρα λεφτά

Ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ (ο ίδιος το δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, πριν χρόνια) που το παίζει δημοσιογράφος, διαπλεκόμενος όσο δεν πάει άλλο, Γιώργος Τράγκας, ξαναχτύπησε. Διαβάστε μόνο στο planet-greece πώς αυτός ο αντιμνημονιακός δημοσιογράφος φέρεται επί της ουσίας χειρότερα και από τον μακελάρη του ΔΝΤ Τόμσεν....

Ο... πολύ αντιμνημονιακός, λοιπόν, πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, Γιώργος Τράγκας, που τόσο πολύ χαίρεται να τον έχει πρώτο βιολί στο ραδιόφωνό του, όσο και στα υπόλοιπα Μέσα, ο εξαιρετικός κατά τα άλλα, Νίκος Χατζηνικολάου, είχε πέντε (5) μήνες απλήρωτους, ακόμη και τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν για τις μετακινήσεις του, με την Mercedes του... την θωρακισμένη Mercedes του, για να ακριβολογούμε.

Πέντε μήνες απλήρωτος ήταν ο οδηγός του Γιώργου Τράγκα, όπως και πολύ άλλοι, που εργάζονται για λογαριασμό του. Ο άνθρωπος δεν άντεχε, του έλεγε και του ξανάλεγε να του δώσει κάτι. Κάτι απο τα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ του. Κι ο... φτωχός Τράγκας, τα έριχνε στο μνημόνιο και την Τρόικα! Όπως και πριν από το 2010, που εγκαταστάθηκε το ΔΝΤ στη χώρα μας... Τότε ο Τράγκας ήταν καλοπληρωτής! Άντε δηλαδή να έδινε χρήματα το πολύ με... 7 μήνες καθυστέρηση!!!

Τι έκανε λοιπόν αυτή η "αρχιλύκαινα της δημοσιογραφίας"; Γύρισε και τους είπε (προσέχτε, ο φουλ αντιμνημονιακός δημοσιογράφος, που είναι στο πλευρό των εργαζομένων) έχοντάς τους 5 μήνες απλήρωτους ό,τι όποιος θέλει μπορεί να παραμείνει μόνο με την προϋπόθεση ότι θα παίρνει 650 ευρώ μηνιαίως!

Ο οδηγός του, για να κατάλαβετε για τι "αρχιλύκαινα της δημοσιογραφίας" μιλάμε, ο άνθρωπος ήταν απλήρωτος και δούλευε delivery παράλληλα, για να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένειά του! Βέβαια, σήμερα, δεν βρίσκεται καν στο.... κλαμπ των εκλεκτών πεινασμένων, που έχει φτιάξει ο Τράγκας.

Και κάτι τελευταίο, κύριε Τράγκα... Διαβάσαμε ότι σας πλησίασε ο γερμανός δημοσιογράφος της Bild, Πόλ Ρόντσχάιμερ, ο οποίος σας πήρε και συνέντευξη με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα. Διαβάσαμε ότι ο Γερμανός συνάδελφος δεν ήταν εριστικός όμως σας ρωτούσε εάν μένετε στα Βόρεια Προάστια, για να αποδείξει, τάχα μου, ότι είστε πλούσιος ή όχι. Είστε παιδί του λαού κύριε Τράγκα;
  • Αν ναι, πείτε μας, πόσα "τσεπώσατε" ως επιχειρηματίας - εκδότης, επί πρωθυπουργίας Καραμανλή, από κρατικές διαφημίσεις; 
  • Με τι κόστος ανά σελίδα; 
  • Πόσες ήταν οι πωλήσεις της εφημερίδας σας και πώς γινόταν μεγάλες εφημερίδες να μην παίρνουν φράγκο κι εσείς να είστε μες στο βάζο με το μέλι;
  • Τι έγινε αυτό το ταπεινό κότερο που είχατε; 
  • Πότε το αποκτήσατε; 
  • Πόσο το αποκτήσατε; 
  • Που το έχετε αγκυροβολημένο και πόσα πληρώνετε για τον ελιμενισμό του στην μαρίνα, που το έχετε;
  • Έχετε, μήπως, αδήλωτους στην εφορία εργάτες πάνω στο σκάφος σας;
  • Πόσοι αστυνομικοί σας φυλάνε;

Και - προς Θεού - κάνετε και ένα ρεπορτάζ για εκείνους που έβγαλαν στο εξωτερικό ΠΟΛΛΑ λεφτά... μαύρα, γαλάζια, κίτρινα, μπλε.... δε μας ενδιαφέρει... Αλλά ΠΟΛΛΑ λεφτά....

"Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες" κύριε Τράγκα...  Auf Wiedersehen...

Υ.Γ.: Κύριε Χατζηνικολάου, αισθάνεστε υπερήφανος για τον συνεργάτη σας;

http://planet-greece.blogspot.com/2012/10/delivery.html


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 10/08/2012 10:22:00 π.μ.

Κινητοποίηση και στη Σύρο για τη Μέρκελ, για τον Νταβούτογλου δεν κάνουν μια διαδήλωση οι πατριώτες του ......

merkel angela

Η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται την Τρίτη στην Ελλάδα και ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους. Κινητοποίηση έχει προγραμματισθεί και στη Σύρο με πρωτοβουλία του Συντονιστικού Σωματείων και Εργαζομένων νομού Κυκλάδων και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου – Τήνου – Μυκόνου.

Ετοιμάζονται να διαδηλώσουν και να φωνάξουν ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος και η πολιτική της είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα και έχουν φέρει σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, με συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει για την Τρίτη 9/10 στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Μιαούλη.

 

Μετά τη Μέρκελ φτάνει ο Νταβούτογλου.... αλλά τα ΑΕροψεκασμένα γιουσουφάκια και λοιποί πατριώτες του κώλου, θα σκύψουν στα τέσσερα

[Από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν περιμένουμε αντίδραση... οι πατριώτες του κώλου όμως που θέλουν να διαδηλώσουν την Τρίτη έξω από την Γερμανική Πρεσβεία και οι γελοίοι που ζητάνε τις γερμανικές αποζημιώσεις αφού τριάντα χρόνια τώρα φάγανε 3 πακέτα Ντελόρ κ.λπ, γιατί δεν κάνουν μια διαδήλωση...
μπροστά στην Τούρκικη Πρεσβεία την Τετάρτη να ζητάνε να μας δώσουν πίσω τη μισή Κύπρο να μην παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας, να μη διεκδικούν νησιά μας, να μην αλωνίζουν στη Θράκη... ε και να μας δώσουν και μερικά τρις ευρώ για τις περιουσίες των Ελλήνων της Σμύρνης, της Πόλης, του Πόντου κ.λπ Αλλά είπαμε ο Έλληνας "στ'αρχίδ@@ του η πατρίδα αρκεί να μην του πειράξεις την τσέπη" Καραγκιόζηδες όλοι σας...]

e-Επιλογές της 07/10/2012



Kωσταράκος: "Στον Ελληνικό Στρατό ο Αρχηγός δεν κρύβεται αλλά πάντα είναι μπροστά"


Πως εξηγεί ο Α/ΓΕΕΘΑ την στάση του

Τη δική του έμμεση, πλην όμως απολύτως σαφή, απάντηση για τη στάση του στα πρόσφατα γεγονότα της εισβολής των συνδικαλιστών των "Ελληνικών Ναυπηγείων" του Σκαραμαγκά έδωσε πριν από λίγη ώρα με τρία διαδοχικά μηνύματά του στο αγαπημένο του twitter, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος.
Με αυτό υποστηρίζει ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση απαιτείται ο Αρχηγός δεν κρύβεται αλλά μπαίνει πάντα μπροστά, έτσι όπως πάντα γίνονταν και θα εξακολουθήσει να γίνεται στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Πιο συγκεκριμένα.

Με αφορμή την απονομή των πτυχίων στους επιτυχώντες νέους διασώστες μάχης της επίλεκτης 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Ερεύνης Διασώσεως (31 ΜΕΕΔ) την περασμένη Παρασκευή στην έδρα της Μονάδος στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε τα ακόλουθα twits: "Εδωσα τα πτυχία στη 2η Σειρά Β. Εκπσης στη 31 ΜΕΕΔ.Εξαιρετικό επίπεδο.Με μια ματιά καταλαβαίνεις. Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στο Διοικητή. ΟΔιοικητής-απο Ομαδάρχη μέχρι Αρχηγό-μπαίνει πάντα μπροστά. Ετσι κάνουμε στον Ελληνικό Στρατό. Υπερήφανοι γι αυτό και έτσι θα συνεχίσουμε"

parapolitika.gr

Στη ΓΑΔΑ το ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΚΥΡΙΟΑ Φωτόπουλος-Διαλύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Επέμβαση στο κτήριο της ΔΕΗ που τελούσε υπό κατάληψη από τη ΓΕΝΟΠ πραγματοποίησαν τα ΜΑΤ αργά το βράδυ. Οι αρχές προχώρησαν σε 18 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος.

Νωρίτερα, ο κ. Φωτόπουλος είχε κάνει γνωστό πως η ΓΕΝΟΠ προχώρησε σε κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων 190-194, προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος. Όπως σημείωνε, επρόκειτο για στοιχεία που «συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό, στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα».

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ανέφερε ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί έως ότου τεκμηριωθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία, πιθανώς, θα παρουσιαστούν αύριο σε συνέντευξη Τύπου.

Η ΓΕΝΟΠ σε ανακοίνωσή της επισήμαινε ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπήρχε κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο. Προσέθετε ότι με την ενέργειά της «στέλνει μήνυμα στο σάπιο πολιτικό σύστημα που επί χρόνια έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ». 

Η 30ετία του σοσιαλιστικού χαβαλέ

Του Γιώργου Κράλογλου
Τον τίτλο δεν τον σκέφτηκα εγώ. Τον ξεχώρισα από κείμενο του τακτικότατου σχολιαστή “SHMAIOFOROS”. Και τον αξιοποιώ, ως ερέθισμα, για να φωτιστεί ξανά η περίοδος αυτή όπου αντί σοσιαλισμού χτίστηκε, «κυβερνά» και αποφασίζει ένας ιδιόμορφος τριτοκοσμικός «αριστερισμός» ανεξαρτήτως του ποιος είναι στην κυβέρνηση. Ο επαγγελματικός «αριστερισμός» που προσκολλήθηκε ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι δε ευκαιρία να ξεκαθαριστεί και η (μάλλον σκόπιμη) παρανόηση για την αριστερίστικη νοοτροπία και πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., που πολλές φορές επισημαίνω, και ποτέ δεν χρέωσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του. 

Με Ναξιώτικη επιτυχία έληξαν οι 25οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου.

Με πρωτιά του Ναξιακού Γυμναστικού Συλλόγου στα μετάλλια, έληξαν οι 25οι Αγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου, που διοργανώθηκαν στο Δ.Α.Κ. της Νάξου στις 6 και 7 Οκτωβρίου. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Α.Σ. Αθλοκίνηση Μυτηλίνης και την τρίτη ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βροντάδου Χίου. Ο πρόεδρος του Ναξιακού, Μανόλης Σαντοριναίος, παρέλαβε το μετάλλιο από το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη, φανερά συγκινημένος, καθώς είναι η πρώτη φορά που ναξιώτικο σωματείο παίρνει την πρωτιά σε αγώνες τέτοιου επιπέδου. Ικανοποιημένοι δήλωσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της διοργάνωσης από τη φιλοξενία και την οργάνωση των αγώνων. Φανερά ευχαριστημένοι και οι αθλητές από το ανακαινισμένο ΔΑΚ. Η σημαία των Αιγαιοπελαγίτκων Αγώνων Στίβου παραδόθηκε στο νησί της Χίου, που θα φιλοξενήσει τους αγώνες το 2013