slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Κυριακής 16-9-2012

Δείτε τα:

Νίκος Συρμαλένιος: Χωρίς ουσιαστική στήριξη αγρότες και αλιείς στις νησιωτικές περιοχές.


Κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η οποία προκλήθηκε μετά από αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, και με αφορμή την ενημέρωση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για το μέλλον της Αγροτικής Τράπεζας και της βιομηχανίας Δωδώνη, τέθηκαν τα συνολικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η .....

Βίντεο: Θύελλα σηκώνει τάνκερ στον αέρα...


Στην Ελλάδα συνηθίζει η ΕΜΥ όταν οι άνεμοι γίνονται θυελλώδεις και ξεπερνούν τα 8 μποφόρ να εκδίδει απαγορευτικό για τα πλοία.
Αντιλαμβάνεστε, ωστόσο, ότι στους ωκεανούς όπου οι θύελλες είναι πραγματικά σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και άκρως έντονο, πολλά πλοία δεν καταλαβαίνουν από έντονα καιρικά φαινόμενα.
Οπως αυτό που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο κυριολεκτικά σηκώνεται στον αέρα και σκάει μέσα στη θάλασσα από τα πελώρια κύματα που το χτυπούν αλύπητα...

Σιγά Κωστή! Θα σκίσεις το καλσόν: "Είμαστε στρατιώτες ντυμένοι με πολιτικά"

[Πέρα από δηλώσεις διορισμούς κολλητών και ΘΑΘΑΘΑ... το απόλυτο κενό]
 Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του τονίζει ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είτε θα πετύχουν και η χώρα θα ξεφύγει από την κρίση είτε θα αποτύχουν και θα γυρίσουμε δεκαετίες πίσω.
«Αυτές τις ώρες διαλέγεις ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο» δήλωσε στην Real News της Κυριακής ο υπουργός και τόνισε ότι από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας περιμένει να κάνουν το καθήκον τους κατά την ψήφιση των μέτρων : «Είμαστε σε καιρό πολέμου και είμαστε όλοι στρατιώτες ντυμένοι με πολιτικά».
Ανάρτηση από το Δεξί X-Trem(i)  

Αφιέρωμα του γνωστού περιοδικού "Forbes" στην Νάξο και την Σχοινούσα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η Νάξος ανάμεσα σε 6 προορισμούς της Ελλάδας!!!

Αφιέρωμα του γνωστού περιοδικού "Forbes" στην Νάξο και την Σχοινούσα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η Νάξος ανάμεσα σε 6 προορισμούς της Ελλάδας!!!
Yes, the European auditors are there going over the figures,  groups occasionally take to the streets in the

Πόσο κόστισε στο ΠΑΣΟΚ το υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Παπανδρέου [λίστα]

Πουλάνε όσο όσο στο ΠΑΣΟΚ τα όργανα γυμναστικής του Γιώργου Παπανδρέου τα οποία βρίσκονται αραχνιασμένα στον 2ο όροφο των γραφείων του κόμματος στην Ιπποκράτους.
Το ΠΑΣΟΚ βγάζει στο σφυρί συνολικά 49 όργανα γυμναστικής τα οποία πια δεν.....

Και μετά τι;

Αν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια, δεν θα το πίστευα. Το κέντρο της Αθήνας ξαφνικά έμεινε άδειο από μετανάστες. Η «επανακατάληψη» του Σαμαρά, η «φιλοξενία» του Ξένιου Διός του Δένδια, και το «ξεβρώμισμα» της Χρυσής Αυγής έπιασαν τόπο. Μέσα σε λίγες κιόλας ημέρες το αίτημα του προεκλογικού δεξιού λαϊκισμού, υλοποιήθηκε (έστω και πρόσκαιρα) είτε μέσω νόμιμων, είτε παράνομων επιχειρήσεων. Και τώρα τί; Πώς ξεπεράσαμε την κρίση; Τί απαντήσεις έχει να δώσει η Χρυσή Αυγή στην υπόθεσή της ότι μία από τις αιτίες της κρίσης ήταν η....

e-Επιλογές της 14/09/2012