slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημοσκόπηση ΜARC: ΝΔ μπροστά με 25,2%, ενώ πριν 15 μέρες ήταν πίσω με -7

Προβάδισμα δύο μονάδων στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, δίνει η δημοσκόπηση της ΜARC που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής» καθώς στην πρόθεση ψήφου το 25,2% των ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της Ν.Δ. έναντι 23,2% που τάσσονται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σταθερά τρίτο παραμένει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο στην πρόθεση ψήφου φαίνεται να συγκεντρώνει ένα ποσοστό της τάξης του 12,6%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 6,6%, η ΔΗΜΑΡ με 5,3%, έκτο το ΚΚΕ με 4,5% και έβδομη η Χρυσή Αυγή με 4,4%.
Βάσει της δημοσκόπησης της  ΜARC στη Βουλή φαίνεται ότι μπαίνει και ο ........

Tο έγκλημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν συμψηφίζει το νέο έγκλημα: ΣΥΡΙΖΑ


       Τα εγκλήματα  δεν συμψηφίζονται…
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πλεονέκτημα να καταφεύγει στο τέχνασμα των λογιστικών συμψηφισμών. Να κερδοσκοπεί, δηλαδή, εκλογικά πάνω στα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, επικαλύπτοντας έτσι και αποκρύπτοντας το δικό του έγκλημα: Τις στρατηγικές πολιτικές του επιλογές οι οποίες είναι οι ίδιες και απαράλλαχτες με αυτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όπως..
η υποταγή στην ΕΕ και την ευρωζώνη, η υποταγή στη ΛΟΓΙΚΗ της κυβερνητικής διαχείρισης για τη διάσωση του σάπιου καθεστώτος,  την «ανάπτυξη» της επιχειρηματικότητας («λιτότητα για την ανάπτυξη») και πολλά άλλα…

Συνελήφθη πάλι ο Γ Παπαγιάννης του fimotro :))))

 Συνέλαβαν το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη
Συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με την κατηγορία της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Εναντίον του κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία μετά από μήνυση που υπέβαλε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην Εισαγγελία Αθηνών. Ο κ. .....

Δείχνουν την έξοδο στον Παναγιώτη Ρήγα

Ενωμένα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ
σε άλλες εποχές

Με τον τίτλο αυτό στο  παρακάτω κείμενο  - Ποιοι θα ακολουθήσουν τον κ. Πετσάλνικο;   Τι σκέφτεται ο κ. Ρήγας; - η ομάδα της   Εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑΤΗΣ ΝΑΞΟΥ"  δείχνουν την έξοδο στον Παναγιώτη Ρήγα για φέρουν στη θέση του άλλον αποτυχών να εκλεγεί . Σε λίγο θα σας αποκαλύψουμε ποιον και τι σκέφτεται ο Παναγιώτης Ρήγας; 

"Επειδή δεν είμαι γαντζωμένος σε καμιά καρέκλα κι....

Αυτοκτόνησε ο ανθυπασπιστής που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε ανήλικους και παιδική πορνογραφία

- Ο 34χρονος αξιωματικός έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς κρεμάστηκε με τα κορδόνια του μέσα στα κελιά της Αερονομίας
- Μυστήριο παραμένει γιατί του επέτρεψαν να κρατήσει τα κορδόνια του
- Στο χώρο της αυτοκτονίας Εισαγγελέας και Αστυνομία
- Στην ατζέντα του είχε τα ονόματα 410 αγοριών
Δεύτερο σοκ για την ΠΑ! Ο ανθυπασπιστής που είχε συλληφθεί με κατηγορίες για κατοχή υλικού παιδική πορνογραφίας και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου,αυτοκτόνησε μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας!
Ο 34 χρονος ανθυπασπιστής,κρεμάστηκε με τα....

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Σαμαρά



«Αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα, μαζί με την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διασωθούν, οδηγούν σε νέους διχασμούς ανασύροντας ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές από το παρελθόν», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στα όσα υποστήριξε στην ομιλία του στη ....

Το ΠΑΣΟΚ για τον Σαμαρά

«Ο κ. Σαμαράς και με τη σημερινή του ομιλία απέδειξε πώς εννοεί το μέτωπο για την προστασία της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας: Ολοταχώς επιστροφή πίσω στην ΕΡΕ και στις λογικές διχασμού των Ελλήνων. Άλλοθι γι αυτή του τη στάση έχει αποτελέσει δυστυχώς η πολυγλωσσία και οι αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που δημιουργούν ανησυχία και ανασφάλεια στους πολίτες», δήλωσε σχετικά με τη.....

Ο Μεϊμαράκης ξεσήκωσε το ΣΕΦ


Τα αποκαλυπτήρια του "συστήματος ΠΑΣΟΚ", που ταλαιπώρησε για δεκαετίες την Ελλάδα, και οδήγησε τη χώρα στο σημερινό εθνικό αδιέξοδο, έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο άλλοτε Γραμματέας της Ρηγίλλης και σημερινός πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής", ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ… δια του ΠΑΣΟΚ.

Θύμισε λοιπόν όσα δεινά συσσώρευσε στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ μετά την άνοδό του στην εξουσία το 1981, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα παραδείγματα και ιστορικές στιγμές που διαμόρφωσαν ουσιαστικά το μέλλον του τόπου. Και έσπευσε να υπογραμμίσει ότι το "κακό ΠΑΣΟΚ" έχει μετακομίσει σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκώντας να παραμείνει στην εξουσία… από την πίσω πόρτα.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χρησιμοποίησε έναν αμιγώς παραταξιακό λόγο, θυμίζοντας ότι η δική του γενιά και μια σειρά από ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υπηρέτησαν με σθένος όλους τους αρχηγούς της Κεντροδεξιάς. Από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέχρι σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά, με προηγούμενους σταθμούς τον Γεώργιο Ράλλη, τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Μιλτιάδη Έβερτ και τον Κώστα Καραμανλή.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η δική του ομιλία συγκέντρωσε πλήθος χειροκροτήματων, ενώ ήταν εκείνος ο οποίος αναφέρθηκε με θέρμη στην επανάκαμψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία.

http://www.statesmen.gr
 

Μπακογιάννη: «Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις»

Δίνουμε «τη μητέρα των μεγάλων μαχών», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ.
Συγκινημένη δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη αρχίζοντας την ομιλία της στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ, στην επανεμφάνισή της δηλαδή μετά από δυόμιση χρόνια σε κομματική εκδήλωση. Εκφράζοντας την εκτίμηση πως έκανε το σωστό συστρατευόμενη με τη ΝΔ η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση που πήρε με τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε όμως πως ήταν πολιτικά και ....

Ολομέτωπη Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

Σηκώνοντας στα ύψη τους τόνους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προτάσσοντας το νέο Ευρωπαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο και την ενότητα που εκπροσωπεί, ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στον λαϊκισμό και να κρατήσει όρθια τη χώρα, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε σήμερα στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος να βρίσκονται σε εγρήγορση και να συνεχίσουν τον αγώνα, δίνοντας τη μάχη πόρτα-πόρτα, κοντά στον κάθε Έλληνα, κατεβαίνοντας στα σπίτια και τις γειτονιές.

Δημοσκόπηση MRB: Μπροστά η ΝΔ και αυξάνει τη διαφορά 1,3 %

Δείτε τα ποσοστά που δίνει η MRB στην δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί στην αυριανή Real News:
Στις 19 Μαίου η ίδια εταιρία ε΄δινε:
ΝΔ 20,1%
ΣΥΡΙΖΑ 19,6%
ΠΑΣΟΚ 11,9%

Πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε;

Του Κ.Κ. 
Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1945 -1985
 H αλήθεια είναι, ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε.
Είμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία,
περιμένοντας.
Έπρεπε να περιμένουμε, δύο ώρες μετά το φαγητό, πριν κολυμπήσουμε, δύο
ώρες μεσημεριανό ύπνο, για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές
έπρεπε να....

Νέα δημοσκόπηση ALCO: 24,8% η ΝΔ, μεγαλώνει τη διαφορά


Υπεροχή της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας Rass που διενεργήθηκε από τις 23 έως τις 24 Μαΐου για λογαριασμό της Metro Weekend.                    Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με....

Οι πέντε αλλαγές στην προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας

Εντελώς διαφοροποιημένη σε σχέση με την προεκλογική καμπάνια που ακολούθησε στις εκλογές της 6ης Μαίου, θα είναι η στρατηγική που θα εφαρμόσει αυτή τη φορά η η Νέα Δημοκρατία για να μπορέσει να κόψει πρώτη το νήμα στις κάλπες που θα στηθούν στις 17 του Ιούνη.
Πρωτοκλασάτα στελέχη της Συγγρού όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ντόρα Μπακογιάννη εισηγούνται να αποφευχθεί μια ιδεολογικοπολιτική σύγκρουση Δεξιάς – Αριστεράς καθώς εκτιμούν ότι .....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ!

Το αλαλούμ και οι μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε τέλος. Από την «καταγγελία» στην «επανεξέταση». Και από την επανεξέταση «άλλα καταγγέλλουμε μονομερώς (τα εργασιακά) άλλα επαναδιαπραγματευόμαστε (όσα αφορούν συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων) και άλλα δεν μπορούμε να τα ακυρώσουμε (χρηματοδότηση τραπεζών).
Λέει συγκεκριμένα, σήμερα, στον «Ant1» ο κ. Γ. Δραγασάκης:
«Καταγγέλλω μια σύμβαση γιατί είναι απάνθρωπη, άχρηστη, καταστροφική. Την καταγγέλλω πολιτικά. Έρχομαι τώρα να την καταγγείλω νομικά, δηλαδή να σπάσω τη σύμβαση…

e-Επιλογές

Συμμετοχή σε έρευνα του Οικονομικο​ύ Πανεπιστημ​ίου Αθηνών - Τμήματος Στατιστική​ς για την Πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσμα​τος των εκλογών της 17ης Ιουνίου

Αγαπητέ κύριε / κυρία,Ζητούμε συγγνώμη για την περίπτωση που σας ενοχλούμε, προκειμένου να μας βοηθήσετε συμμετέχοντας σε μια επιστημονική δειγματοληπτική έρευνα μέσω διαδικτύου.
Το θέμα της συγκεκριμένης Έρευνας είναι :
‘‘ Πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος
των εκλογών της 17ης Ιουνίου ’’
Τρεις συμμετέχοντες που θα προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα των τεσσάρων πρώτων κομμάτων θα κερδίσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δυο άτομα για τις Κυκλάδες.
 https://www.surveymonkey.com/s/politicalsurveyhellas
 Σας ευχαριστούμε θερμά είτε αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να.............

Πανελλήνιες 2012: Ακυρώνεται τελικά το θέμα Γ4 της Φυσικής

Την ακύρωση του θέματος Γ4 στη Φυσική αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων μετά τον εντοπισμό λάθους από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Μετά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τα θέματα της Φυσικής στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η Επιτροπή απέστειλε οδηγία στα Βαθμολογικά Κέντρα για τη βαθμολόγηση, ακυρώνοντας το ερώτημα Γ4.
Οι αντίστοιχες μονάδες ανακατανέμονται στα υπόλοιπα ερωτήματα Γ1, Γ2 και Γ3 του θέματος.

«ΝΑΞΙΑΚΑ»: Η πρώτη ναξιακή επετηρίδα στη δημοσιότητα

Κυκλοφόρησε η πρώτη ναξιακή επιστημονική επετηρίδα και τίθεται στην κρίση της επιστημονικής κοινότητας και της ναξιακής κοινωνίας. Αποτελεί ετήσια έκδοση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων και θα εκδίδεται κάθε χρόνο, παρέχοντας βήμα έκφρασης, έρευνας και δημοσίευσης πρωτότυπων επιστημονικών συμβολών, που έχουν αντικείμενο ναξιακά θέματα και προβλήματα.
      Ο τόμος που είδε το φως της δημόσιας έκθεσης και προβολής φιλοξενεί 27 συγγραφείς και 33 εργασίες, που καλύπτουν 650 σελίδες. Αποτελεί έκδοση της Ο.ΝΑ.Σ. και των εκδόσεων Graphopress του Μιχάλη Φακίνου. Την επιμέλεια έχει Επιτροπή που συγκροτούν οι Γιαννούλης Γιαννούλης, Ειρήνη Κορρέ, Νίκος Μαϊτός, Κατερίνα Πολυμενοπούλου, Μανόλης Σέργης, Αναστασία Φιλιππουπολίτη και Βασίλης Φραγκουλόπουλος.
      Οι 15 θεματικές ενότητες του τόμου εκτείνονται σε πολλά γνωστικά πεδία και αντικείμενα: στη λαογραφία, την ιστορία, τη γλωσσολογία, το θέατρο, τον τοπικό πολιτισμό, την εκπαίδευση, την υγεία, το Δίκαιο, την ....

Ανοιχτή Συνέλευση και συζήτηση στον Κυνίδαρο οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ 25-05-12
Ανοιχτή Συνέλευση και συζήτηση με ομιλητή το μηχανικό Λευτέρη Βερύκοκκο οργανώνει η τοπική οργάνωση Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυνίδαρο, το Σάββατο 26 Μαΐου, 8.30 μ.μ., στο καφέ ΚΟΡΩΝΙΑ. Σκοπός της συζήτησης είναι η κοινωνία να ενημερωθεί για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να συμμετέχει ενεργά στην διαμόρφωση μιας άλλης πραγματικότητας για την χώρα μας.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 0,2% (σύγκριση με προηγούμενες)

Σχεδόν ισοψηφούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βάσει δημοσκόπησης της Metron Analysis για λογαριασμό του Ant1, που διενεργήθηκε το διάστημα 23-24 Μαΐου, ενώ πριν 2 εβδομάδες η διαφορά τους ήταν 3,8%.
Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,2% και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής...
η ΝΔ με 27%.  Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14,8 %, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά με 6,2% το ΚΚΕ με 5,2% και η Χρυσή Αυγή με 4,9%. Στη Βουλή μπαίνει σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η «Δημιουργία, ξανά-Δράση», που συγκεντρώνει 3%.
Εκτός μένουν οι....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ


       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας σας προσκαλεί στην Εκδήλωση μνήμης για τήν Άλωση τής Κωνσταντινουπόλεως (29 Μαΐου 1453) με τίτλο «Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαίου 2012 καί ώρα 7.30 μ.μ. στο

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥΠαραχώρηση του κτιρίου της πρώην Παιδικής Βιβλιοθήκης στο ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. για τη στέγασή του και την ίδρυση και λειτουργία Μουσείου ‘Ιάκωβος Καμπανέλλης’.

Τον περασμένο Μάρτιο χάθηκε ένα μεγάλος συμπατριώτης μας, ένας άνθρωπος του πολιτισμού γνωστός στο διεθνές κοινό.
 Ο πατέρας του νεοελληνικού θεάτρου, Ιάκωβος Καμπανέλλης.
 Ένας Ναξιώτης που τίμησε την γενέτειρά του και την προέβαλλε πάντοτε μέσα από το έργο του.
 Γνωρίζουμε όλοι πόσο αγάπησε τον τόπο που γεννήθηκε και.....

Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗ ΗΓΕΤΗ

Του Γιώργου Α. Βακόνδιου 
Υποψήφιου Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
O Peter Drucker είναι αμερικανός συγγραφέας και αναγνωρίζεται διεθνώς ως γκουρού σε θέματα ηγεσίας. Πριν πεθάνει (2005) είχε γράψει: «Αποτελεσματική ηγεσία δεν είναι οι ωραίες αγορεύσεις και η δημοτικότητα. Η ηγετική ικανότητα ορίζεται από συμπεριφορές και αποτελέσματα!»

Βεβαίως δεν έχω καμία απαίτηση ο κος Τσίπρας να αφιερώνει μέρος του πολύτιμου χρόνου του για να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Εξάλλου η απόσταση Κουμουνδούρου – Βουλή είναι τόσο μικρή ώστε να διακινδυνεύει να βρεθεί ως συνομιλητής με άτομα πέραν των ομοϊδεατών του.

Πανηγύρι Αγίου Πνεύματος στο Γαλανάδο Νάξου

Καλημέρα σας,
Σας γράφω , εάν το επιθυμήτε να αναρτήσετε στη σελίδα σας για το παραδοσιακό πανηγύρι που θα λάβει χώρα στο Γαλανάδο Νάξου στις 3 & 4 του Αγίου Πνεύματος.
Με ιερατική πανήγυρι και προσκύνιμα στον Ιερό ναό Αγίου Πνεύματος Γαλανάδο και έπειτα γλέντι παραδοσιακό με το συγκρότημα του Γιάννη Βερύκκοκου.
Ευχαριστώ

Δημοσκόπηση RASS : ΝΔ 23,6% (σύγκριση με προηγούμενη)

Σε δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για την free press εφημερίδα «ΜΕΤΡΟ», η ΝΔ είναι πρώτη με 23,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...
21,4%, το ΠΑΣΟΚ 13,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,8%, το ΚΚΕ 4,8%, η Χρυσή Αυγή 3,8%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,8%, ο ΛΑΟΣ 0,8%, η Δημιουργία Ξανά 2,4%, ενώ το 1,7% επιλέγει άλλο κόμμα. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 13,1%, ενώ στο 1,5% είναι το λευκό ή άκυρο.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 60,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 35,2%.


Στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας πριν μια εβδομάδα, τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά.

  • ΣΥΡΙΖΑ 21,7%
  • ΝΔ 20,2%
  • ΠΑΣΟΚ 11,7%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,3%
  • ΚΚΕ 5,5%
  • Δημοκρατική Αριστερά 6,2%
  • Χρυσή αυγή 3,7%
  • Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%
  • Δημιουργία Ξανά 2%
  • ΛΑΟΣ 1,9%
  • Οικολόγοι Πράσινοι 1,3%


Ποιον συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου «καρφώνει» ο Ά. Τσοχατζόπουλος

Μετά την «πόρτα που έφαγε» από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που αρνήθηκε να τον συναντήσει, όπως προκύπτει μέσα από τις ιδιόχειρες σημειώσεις του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται να στρέφει το ενδιαφέρον του στον κ. Πεταλωτή αποδίδοντας τους ρόλο «εντολέα» προς τη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις-υπόνοιες του υπόδικου πλέον πρώην υπουργού, όπως αυτές αποτυπώνονται στις ιδιόχειρες σημειώσεις του η ποινική δίωξη σε βάρος του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ για το γνωστό σκάνδαλο των «ιερών ανταλλαγών» προκλήθηκε κατόπιν επιμονής της εφέτου ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού που χειρίστηκε την υπόθεση, έπειτα από «εντολή» του Γ. Πεταλώτη.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γράφει επ' αυτού:

Δημοσκόπηση VPRC: ΣΥΡΙΖΑ 28,5%

Πρώτος σε μία ακόμη δημοσκόπηση εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC συγκεντρώνοντας ποσοστό 28,5%. Η ΝΔ είναι δεύτερη με ποσοστό 26% ωστόσο φαίνεται να προηγείται στην παράσταση νίκης.
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση θα παρουσιάσει το τηλεοπτικό κανάλι KONTRA και τα ποσοστά που συγκεντρώνουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουν ως εξής:

Πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους ΝεοΔημοκράτες ο Α. Σαμαράς ...

ΑΝ θέλει να έχει μερικές πιθανότητες να βγεί ΠΡΩΤΟ κόμμα η ΝΔ στις επόμενες εκλογές ,  ο Α. Σαμαράς πρέπει να μιλήσει με την ΒΑΣΗ του κόμματος (και κατα συνέπεια με όλους τους Έλληνες) για τους λόγους πουΕΠΕΛΕΞΕ να ταυτιστεί με το ΠΑ-ΣΟΚκαι την πολιτική που εφάρμοσαν  ο Γ.Α.Π , ο ΠΑΠ και ο Μπένι , ΔΥΟ και ΜΙΣΟ Χρόνια ...

Το όλοι μαζί μπορούμε ...γίνεται πράξη στην Νέα Δημοκρατία!

Όλοι δήλωσαν έτοιμοι και σήμερα που συναντήθηκαν στη Ρηγίλλης μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της Ομάδας Στοχευμένης Προεκλογικής Δράσης κ. Νίκου Νικολόπουλου.
Να απλώσουν το χέρι στο ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες ανέργους, στους χιλιάδες εργαζομένους που με σφιγμένη την καρδιά παλεύουν να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές παρόν και μέλλον για την οικογένειά τους και τα παιδιά τους, στους επιχειρηματίες, στους επαγγελματίες που με νύχια και δόντια μεριμνούν για την διατήρηση των επιχειρήσεων τους.
Κάθε ένας που έφυγε αργά το βράδυ από εκεί, είχε μέσα στο μυαλό και την καρδιά του μία μικρή πίστη: Μπορούμε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο σπόρος που έπεσε εκεί, στα πίσω διαζώματα της Ρηγίλλης, θα γίνει δένδρο, αρκεί όλοι, σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε πόλη, να διατρανώσουμε αυτό που αυτό το κόμμα πρεσβεύει: ότι η πατρίδα είναι πάνω απ’ όλα. Ότι το να παλεύεις ως Έλληνας είναι αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε. Ότι το να μεριμνούμε για το μέλλον σημαίνει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Και ότι αυτό, μόνον ένα κόμμα που έχει ως όραμα τον άνθρωπο, την ελευθερία και την αλληλεγγύη μπορεί να το φέρει εις πέρας: η Νέα Δημοκρατία.

Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ: Θα καθιερώσουμε έκτακτη εισφορά σε 700.000 νοικοκυριά

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Τι δήλωσε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

"Θα καθιερώσουμε έκτακτη εισφορά στα πιο ευκατάστατα στρώματα" είπε με δηλώσεις του στο ράδιο 9 ο Γιώργος Σταθάκης, υπέθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τι εννοούσε όμως "ευκατάστατα στρώματα";
Οταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο ποιους ακριβώς θα αφορά αυτό το νέο χαράτσι, ο κ. Σταθάκης εξήγησε ότι υπάρχει η σκέψη να επιβληθεί σε όσους δηλώνουν εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ και .....