slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δεν πλήρωνε ούτε τη ΔΕΗ...ΤΡΙΧΡΟΝΟ "ΦΕΣΙ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΔΕΗ


Τρία χρόνια έχει να πληρώσει λογαριασμό της ΔΕΗ η Κουμουνδούρου, όπως είδε το φως της δημοσιότητας. Το χρέος είναι δυσθεώρητο μετά από τρία χρόνια, αφού όπως φαίνεται η Κουμουνδούρου έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς τα τρία τελευταία χρόνια με το ποσό που χρωστάει να ανέρχεται σε 22.000 ευρώ.
Μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει καμία ρύθμιση ή κάποιος διακανονισμός για την οφειλή. Στη ΔΕΗ ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία οτι από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε δεύτερο κόμμα και η κρατική επιχορήγηση εξαπλασιάστηκε το χρέος θα καλυφθεί.
Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε πιστός στις προτροπές για μη πληρωμή του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών αλλά χωρίς να πληρώνει ούτε τη ΔΕΗ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

14 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ''ΚΑΚΗ'' ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΑ 100 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ; ΟΥΣΤ,ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

κσοφλημενοι ειστε ναξιε,χρωστατε παντου,πειρατε και τις επιδοτησει μεχρι το 2020. αντε γεια. τωρα το μελλον στις νοτιες χωρες τοχει η αριστερα.εσας θα σας φαει ο καμενος και ο κασσηδιαρης.