slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα τέσσερα στελέχη που προτείνει η ΝΔ. Παραιτείται απο την βουλευτική του έδρα ο Δ. Αβραμόπουλος!

Ποια στελέχη προτείνει η ΝΔ για τη νέα κυβέρνηση 

 Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε  ο Αντένα  από τη ΝΔ στο νέο κυβερνητικό σχήμα προτείνεται να μπουν οι κ.κ. Αβραμόπουλος, Δήμας Μουρμούρας και Αρβανιτόπουλος. Ο κ. Αβραμόπουλος θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα. Από τη ΝΔ τονίζουν ότι οι προτάσεις αυτές έχουν στόχο έχουν να βοηθήσουν την κυβέρνηση, ενώ όπως τονίζεται χαρακτηριστικά κατατέθηκαν στην κυβέρνηση χωρίς διαπραγμάτευση. 

Αλ. Τσίπρας: Ωμή αλλοίωση της λαϊκής εντολής, η νέα κυβέρνηση


Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε, σε δήλωσή του, ότι η νέα κυβέρνηση και ο νέος πρωθυπουργός καλούνται να υλοποιήσουν μια πολιτική που δεν έχει δημοκρατική νομιμοποίηση. Και ως εκ τούτου, καταλληλότερος να αναλάβει αυτό το έργο είναι κάποιος που δεν έχει εκλεγεί και δεν έχει λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό.

Ανοικτή επιστολή προς τον νέο πρωθυπουργό

Κύριε Παπαδήμο, αρχικά δεν θα σας συγχαρώ για την τοποθέτησή σας, καθώς δεν ήταν απόφαση του λαού, αλλά απόφαση ανθρώπων που έχουν χάσει κάθε νομιμοποίηση. Από την στιγμή όμως που είσαστε σε αυτή τη θέση, οφείλω να σας εξηγήσω και εγώ δύο πράγματα. Να σας πω πρώτα ότι ως άνθρωπος δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα μαζί σας, αλλά:

Τώρα αρχίζει το παιγνίδι..Αντώνη !

Σε λίγες μέρες με απόλυτα... αντικειμενικά στοιχεία τα ΜΜΕ της βαρονίας, με τα 'πρόθυμα παπαγαλάκια τους', θα μας παρουσιάζουν: 
" Τα Θετικά Βήματα της 'ΝΕΑΣ Διακυβέρνησης' ". 
Θα κάνουν συγκρίσεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και θα ζητούν πολυετή παράταση της θητείας της νέας κυβέρνησης για το... καλό μας!
Η αποστασία 'προθύμων βουλευτών' και από τα δυο μεγάλα κόμματα, θα είναι το επόμενο βήμα...
Τις Εκλογές να τις ξεχάσουμε, θα μας κυβερνά μια κοινοβουλευτική χούντα δωσίλογων...

Επιτέλους μπήκε τέλος στον κατήφορο της χώρας

Η συμφωνία της 6ης Νοεμβρίου είναι αρχή για να ξεκινήσει μία άλλη περίοδο για την Ελλάδα .Ξεκινάει η εποχή της αξιοπρέπειας, της διεκδίκησης, της ανάπτυξης
Η καταστροφική πορεία και ο διεθνής διασυρμός της χώρας, οι παλινδρομήσεις, η αδράνεια, οι θυσίες χωρίς αντίκρισμα, η υποτελική συμπεριφορά στους δανειστές έχουν τελειώσει. Και έχουν τελειώσει γιατίο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ανήκουν στο χθες, παρέδωσαν την εξουσία και την κυβέρνηση.
Η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, τα ......

ΚΚΕ: Eπιλογή της πλουτοκρατίας και της ΕΕ ο Λ. Παπαδήμος

 "Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Καρατζαφέρης έθεσαν επικεφαλής της κυβερνητικής τους σύμπραξης τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο, αυτή είναι η επιθυμία της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ", αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ και προσθέτει ότι "απέναντι σ' αυτή τη μαύρη συμμαχία ο λαός πρέπει να αντιτάξει τη δική εργατική - λαϊκή συμμαχία για να τους εμποδίσει και να τους ανατρέψει".

Πολύ καλό βίντεο από την άφιξη του Blue Star Delos στον Πειραιά

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αντιπάρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Νομός Κυκλάδων, Τ.Κ 84007
Ημερ. 09/11/2011
Αρ.Πρωτ: .4558

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 111 του Ν 3463/2006 « περί του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα» και τον Ν.3852/2010 σας προσκαλούμε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αντιπάρου την Τρίτη 15/11/2011 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Καλουδά για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.            Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Αντιπάρου.
2.            Σύσταση Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Συνεδρίαση Τουριστικής Ειτροπής Δήμου Πάρου

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Παροικία Πάρου: 10/11/2011
Αριθ. Πρωτ.: 15280

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προσκαλούμε τα Μέλη της Τουριστικής Επιτροπής σε συνεδρίαση
την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011  και ώρα 12:30
στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
με θέματα προς συζήτηση:

1. Παρουσίαση και συζήτηση επί των προτάσεων της εταιρείας τουριστικού marketing  ΜΤC για την τουριστική προβολή του Δήμου Πάρου για το 2012, και λήψη απόφασης.

2. Αποστολή ευχαριστήριας επιστολής προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με την εξέλιξη της πορείας κατασκευής του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής
Χανιώτη Μαρία

Μεγάλα ερωτήματα από την ανακοίνωση της συμφωνίας

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια συναντήθηκαν σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.  κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Στη σύσκεψη αυτήεπιβεβαιώθηκε το πλαίσιο αρχών που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση των Πολιτικών Αρχηγών που παρέστησαν στη σύσκεψη της 6ης Νοεμβρίου 2011. Συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης  είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατόπιν προτάσεως των Πολιτικών Αρχηγών που παρευρέθησαν στη σύσκεψη έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Λουκά Παπαδήμο. Η ορκωμοσία της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή και ώρα 14.00.

Η  ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για την συμφωνία που έγινε, επειδή:

1. Δεν γίνεται καμία αναφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαδήμος είπε ότι δεν έχει προσδιοριστεί ακριβής χρόνος εκλογών, αλλά υπάρχει ως σημείο αναφοράς το πλαίσιο αρχών που συμφωνήθηκε την 6η Νοεμβρίου. Η ίδια διαβεβαίωση δίνεται και από την ΝΔ. Ημερομηνία εκλογών παραμένει η 19η Φεβρουαρίου.

2. Αναφέρεται ότι οι πολιτικοί αρχηγοί επιβεβαιώνουν το πλαίσιο αρχών της 6ης Νοεμβρίου και συμφωνούν στην υλοποίηση των αποφάσεων της συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου,όπως και στην εφαρμογή των οικονομικών πολιτικών που συνδέονται με τις αποφάσεις αυτές.

Αυτό το τελευταίο είναι εξαιρετικά ασαφές και πρέπει να διευκρινιστεί σύντομα. Τι σημαίνει “εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με την υλοποίηση των αποφάσεων της26ης Οκτωβρίου“; Νέα μέτρα; Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες όταν υπογραφεί η δανειακή σύμβαση μας περιμένουν: Μόνιμο χαράτσι για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, απολύσεις εδώ και τώρα και με γραπτές προσωπικές επιστολές σε 30.000 υπαλλήλους του δημοσίου, μείωση των αναπηρικών συντάξεων, λουκέτο ή συγχώνευσης σε κρατικές εταιρείες, μεταβίβαση όλων των δημόσιων εταιρειών, των ακινήτων και των μετοχών που έχει το κράτος σε τράπεζες στο ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, προφανώς για ξεπούλημα και άλλα πολλά.

Επισημαίνεται τέλος ότι ο ίδιος ο κ. Παπαδήμος είπε πως δεν ετέθησαν όροι στους πολιτικούς αρχηγούς. Αυτό σημαίνει ότι διαψεύδονται για μια ακόμα φορά οι χθεσινές διαρροές από το ΠΑΣΟΚ ότι ο κ. Παπαδήμος έβαζε όρους στον κ. Σαμαρά.

http://www.antinews.gr/2011/11/10/132885/

Οι πρώτες δηλώσεις Παπαδήμα

Η πορεία θα είναι δύσκολη, αλλά με συνεργασία τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν, τόνισε ο Λ.Παπαδήμος

Η τιμή είναι μεγάλη και η ευθύνη μεγαλύτερη είπε ο Λουκάς Παπαδήμος λίγο μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο.

Ο ίδιος τόνισε ότι η οικονομία βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και ότι οι επιλογές που θα γίνουν από εδώ και στο εξής θα έχουν καθοριστική σημασία για την πορεία της χώρας.
«Δεν θα είναι εύκολη η πορεία, αλλά με ενότητα τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν» σημειώσε τονίζοντας την ανάγκη να μείνει η χώρα στην Ευρωζώνη.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΗΓΩΝ (δηλ. επιμένουν για 19 Φεβρουαρίου... θα το δούμε)

Η ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.

ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ;

907.953 είναι οι άνεργοι σύμφωνα με το επίσημο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ.
όταν ανέλαβε το ΜΠΑΤΣΟΚ το 2009 ήταν 452.706.
Ο Γιώργος και τα μνημόνια που υπέγραψαν, διπλασίασαν τους ανέργους σε 2 χρόνια.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;
ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;



Δείτε το επίσημο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ

http://naftemporiki.gr.s3.amazonaws.com/docs/2011/11/10/A0101_SJO02_DT_MM_08_2011_01_F_GR.pdf

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αύριο στις 14.00 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης AOΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ του Λ. Παπαδήμου

Η ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι δόθηκε εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης στον Λουκά Παπαδήμο

Θα βάλει ο Σαμαράς θέμα κομματικής πειθαρχείας για την κυβέρνηση Παπαδήμου;

Εδώ θα είναι και το μεγάλο στοίχημα...
Εάν δεν βάλει, τότε θα ξέρουμε ποιοί δεν έβαλαν το χέρι στο μέλι...
Εάν βάλει, τότε θα ξέρουμε ποιοί δεν έβαλαν το χέρι στο μέλι αλλά έχουν και ψυχή που αξίζει για να εκπροσωπούν επάξια τον λαό και όχι τα συμφέροντα...

Όπως και να 'χει, θα έχουμε δύο υπέροχες λίστες για να πορευθούμε. Και εκεί πραγματικά, θα πέσουν οι μάσκες...by olympiada


Να τος να τος ο πρωθυπουργός!

by filologos10

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Παπαδήμος – Σημίτης πανηγυρίζουν το «ευρώ»

Ένας τέως και ένας μέλλων πρωθυπουργός της χώρας...

ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Ο Λ. Παπαδήμος στο Προεδρικό! Οι νταβατζήδες τώρα δικαιώνονται...

by filologos10

http://wp.me/pWOiz-laM

Εισήλθε πριν λίγα λεπτά ο Λ. Παπαδήμος στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο αρχιμάγειρας του Σημίτη, ο δημιουργός των greek statistics, ο υπεύθυνος της μεγάλης κομπίνας του Χρηματιστηρίου, όπως φαίνεται θα είναι ο νέος πρωθυπουργός. Προφανώς και δεν είναι επιλογή μόνο του ΓΑΠ αλλά έχει και την σύμφωνη γνώμη του Α. Σαμαρά! Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

filologos10 | Νοεμβρίου 10, 2011 at 12:36 μμ | Κατ

Πιέσεις Καρατζαφέρη για να βάλει ο Σαμαράς βουλευτές στην μεταβατική!! Γι’ αυτό η καθυστέρηση!

Βγήκαν οι δήθεν διαρροές για όρους του Παπαδήμου, ώστε να συμμετέχουν βουλευτές στη νέα κυβέρνηση.

Τώρα οι πιέσεις γίνονται με "λαγό" τον Καρατζαφέρη ο οποίος έχει "στυλώσει" τα πόδια λέγοντας "Αφού εγώ θα βάλω βουλευτές, γιατί να μην βάλει και ο Σαμαράς"...

Όλα γίνονται για να λυγίσει ο Αντώνης και να πάρει και την ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ...

Δεν πιστεύουμε όμως οτι θα το κάνει αφού τότε δίνει τεράστιο άλλοθι στην εγκληματική πολιτική του Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

Αντώνη τέλος τα ψέματα: ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.


 Αντώνη η διαπλοκή που έκανε τα πάντα για να συμμετάσχει ο Βενιζέλος στο οικονομικό  επιτελείο δεν είναι σε θέση να βάζει όρους στη ΝΔ. Δεν μπορεί ο  κύριος Γκρίκ στατίστικς, ο Λουκάς, ο άνθρωπος που μαγείρεψε την είσοδό μας στο ευρώ, να θέλει τώρα από τον Σαμαρά να υπογράψει ΔΗΛΩΣΗ του νόμου 105, υπακοής και πίστης στη Φράου Μέρκελ, να θέλει να μη γίνουν εκλογές στις 19 Φλεβάρη και να παραταθεί η πρωθυπουργική του θητεία και να ΑΠΑΙΤΕΙ να μπουν στην κυβέρνησή του ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ένα είναι σίγουρο: ΕΚΛΟΓΕΣ!  ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ! Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σαμαράς να δεχτεί τέτοιο τελεσίγραφο από τον ..

Με ποιούς επικοινωνήσατε κύριε Παπαδήμο πριν δώσετε το έναυσμα για την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομική τραγωδία της κοινωνίας;;


by olympiada
Την πρώτη, την ζούμε σήμερα.

Με ποιους άραγε είχε επικοινωνήσει ο τότε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος,Λουκάς Παπαδήμος, πριν προχωρήσει στην περίφημη προειδοποίησή του τον Σεπτέμβριο του 1999, με την οποία έσκασε η φούσκα του Χρηματιστηρίου, ή σε ποιους είχε τηλεφωνήσει πριν προχωρήσει η κυβέρνηση στην υποτίμηση της δραχμής το 1998;

Ερωτήματα που περιβάλλουν με αχλύ μυστηρίου ορισμένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν το οικονομικό γίγνεσθαι των τελευταίων ετών.

Απαντήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να φωτίσουν το ρόλο που διαδραμάτισαν οι πρωταγωνιστές στις κρίσιμες αυτές καμπές. Ομως απαντήσεις μάλλον δεν θα λάβουμε ποτέ, γιατί ζούμε στην Ελλάδα, όπου οι θεσμοί αντιγράφονται επιλεκτικά από την Εσπερία.

Στις ΗΠΑ, όμως, προχθές μόλις ένας καθηγητής (απλός λέκτορας για την ακρίβεια) από το πανεπιστήμιο Wharton στη Φιλαδέλφεια αξίωσε και έλαβε από τη Fed όλο τον κατάλογο των τηλεφωνημάτων που έκανε ο πρόεδρός της Μπεν Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ





Και ας υποθέσουμε ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ότι εσύ κάνεις πράγματι μια προσπάθεια με σοβαρότητα.
Ας υπόθεσουμε λέμε. Μην το πάρεις και τοις μετρητοίς!

Πάμε από ναυάγιο σε ναυάγιο.
Κι έτσι βγαίνουν όλοι και παντού και μιλάνε για τα ρeζιλίκια των ηγεσιών του ΜΠΑΤΣΟΚ και της ΝΔ. Σ' έχουν πια στο ίδιο κάντρο με τον τρελό, κατά το Σαρκοζί,Παπανδρέου.
Ας υποθέσουμε πάλι (πολλές υποθέσεις όμως ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ) ότι εσύ δεν φταις.
Τι έκανες τόσες μέρες ή τι κάνεις για να αθωωθείς πέρα από το να σε σέρνει το φιλαράκι σου στην κατηφόρα του προσωπικού σου εξευτελισμού;
Γιατί ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ δεν επέμενες στο να παραιτηθεί πρώτα και μετά να ξεκινήσουν οι όποιες συζητήσεις;
Αυτός ούτως ή άλλως είναι πια κατεστραμμένος και καμένο χαρτί για το ΜΠΑΤΣΟΚ.
Κατάφερε και καταφέρνει να καταστρέφει κι εσένα.
Θα καταφέρει, να το θυμάσαι αυτό ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, να διαλύσει το κόμα που ηγείσαι, εάν δεν το έχει καταφέρει ήδη.
Θα μου πεις τι να έκανες!
Να σου πω τη γνώμη μου.
Άμεσα και αφού έκανες το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να πας στη συνάντηση της Κυριακής 6 Νοεμβρίου και χωρίς να έχει πρώτα παραιτηθεί ο φίλος σου, έπρεπε να συγκαλέσεις την κοινοβουλευτική σου ομάδα και να αποφασίσετε όλοι σας εκεί στη Συγγρού το τι πρέπει να κάνετε.
Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα η όποια απόφαση να ήταν κοινή και σίγουρα θα είχε πολύ λιγότερο καταστροφικό κόστος απ' ότι έγινε τώρα.
Δεν το έκανες ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
Στη συνέχεια κι αφού πέρασε η πρώτη αποτυχημένη μέρα, έπρεπε να βγεις στο λαό μέσω της τηλεόρασης και να εξηγηθείς με τον κόσμο.
Να εξηγήσεις το τι γίνεται και να πεις αυτά ακριβώς που αναγκάστηκες πλέον να πεις χθες Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και να στείλεις δημόσιο τελεσίγραφο στο φιλαράκι σου, βάζοντας 24ωρο χρονικό περιθώριο να αποφασίσει ειδάλλως αποσύρεσαι από τη διαδικασία.
Είδες τι έκανε χθες αυτό το ελεεινό και άθλιο υποκείμενο έξω από το προεδρικό μέγαρο;
Βούτυρο στο ψωμί του, βάλατε μαζί με το φίλο σου.
Ούτε αυτό έκανες ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
Τελικά σε έσυρε ο φίλος σου Γιώργος και έκανες το χειρότερο δυνατόν για όλους εμάς ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
Και τώρα σύρεσαι από γκάφα σε γκάφα, εγκλωβισμένος γαρ, χωρίς να μπορείς πλέον να αντιδράσεις.

Και τελικά ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, μπορείς να αντιδράσεις .
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.
ΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΛΛΙΩΣ....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕΣ.


ΌΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

Τουλάχιστον  δυο στελέχη του  ΛΑΟΣ   - οι Μ. Βορίδης και Α. Γεωργιάδης-θα μπουν στη νέα κυβέρνηση που θα ανακοινωθεί μέσα στη μέρα .Για αυτό και  πήγαν στο Προεδρικό Μέγαρο με τον κολοντουμπα 


Διαγωνισμοί εξπρές...για 30 χρόνια


by exomatiakaivlepo
Διαγωνισμοί εξπρές...
Από τον υφυπουργό ΥΠΕΚΑ διάρκειας τριάντα ετών...
Μάλλον τρέχουν να προλάβουν και ξεπουλάνε..
Τους όρους και τις προϋποθέσεις διενέργειας των διεθνών διαγωνισμών για την ανάδειξη ιδιωτών επενδυτών στις Εταιρείες Παροχής Αερίου (Ε.Π.Α) Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, Κεντρικής Μακεδονίας, και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έθεσε το ΥΠΕΚΑ
Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΞΕΙΣ
Τα δεκανίκια από τη μια πλευρά του τραπεζιού και ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΣΥ

Για τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(12η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου 9/11/2011)

Οι παρεμβάσεις των εκπροσώπων μας Νίκου Συρμαλένιου και Παύλου Χρυσαφίδη στα δύο κύρια θέματα της συνεδρίασης:
Α) Να μπει λουκέτο σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και να ζητηθεί η εξαίρεση μας από το νόμο, μέχρι την πλήρη κατάργηση του
Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που έγινε στη Σύρο, συζητήθηκε καταρχήν και προ ημερήσιας διάταξης, παρουσία πλήθους εργαζομένων της Περιφέρειας, η κατάσταση που έχει προκύψει μετά την ψήφιση του πολυνόμου 4024/2011 και οι επιπτώσεις του τόσο στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Ν. Αιγαίου, όσο και στους εργαζόμενους.

Συζήτηση στο Δ.Σ. του Δήμου Πάρου για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου

Δυο βίντεο από την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου σχετικά με τις εξελίξεις στο νέο αεροδρόμιο της Πάρου:

Επιτέλους μια δημιουργική και ουσιαστική πρωτοβουλία…

…του Περιφερειακού Συμβουλίου στα θέματα της βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης, με ουσιαστική συμβολή και του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

Σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν Αιγαίου, μετά από μια πραγματικά δημιουργική συζήτηση, πήρε αποφάσεις που μπορεί να ανοίξουν το δρόμο σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες για μια βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη στο Ν. Αιγαίο στα θέματα της ανανεώσιμης ενέργειας, σε μια εποχή που χρειάζονται νέες στρατηγικές και πρακτικές για να μπορέσει να επιβιώσει η νησιωτική μας περιφέρεια σε αυτή την περίοδο βαθιάς κρίσης της χώρας. Ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ νοιώθει ικανοποίηση που έχει συμβάλει ουσιαστικά σε αυτή τη νέα στρατηγική τόσο με τις παρεμβάσεις μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και μέσα από την συστηματική συνεργασία μας με τις τοπικές κοινωνίες.

Η αλήθεια για τις χτεσινές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της «νέας κυβέρνησης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ του ΚΚΕ

Οι χτεσινές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της «νέας κυβέρνησης» ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, από τα ίδια παλιά υλικά του αστικού πολιτικού συστήματος, ήταν αποκαλυπτική για τρία ζητήματα:

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για το Blue Star Delos

Φτάνει πια με τα παιχνίδια του ΠΑΣΟΚ και της διαπλοκής


Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να παραμένει ακόμα πρωθυπουργός;
Είναι δυνατόν ακόμα να τον παίρνουμε στα σοβαρά;
Έχει οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή και επι ημέρες τώρα την κρατά σε ομηρία, αρνούμενος να παραιτηθεί.
Κοροϊδεύει προκλητικά τον ελληνικό λαό.
Έχουμε καταντήσει το ανέκδοτο της οικουμένης.
Θέλει  να παραμείνει στην εξουσία και υποδεικνύοντας τον κ. Πετσάλνικο θέλει απλώς να κυβερνάει από το παρασκήνιο.
Αμετανόητος και ολίγιστος μέχρι το τέλος.
Τον ενδιαφέρει μόνο το σαρκίο του και “γαία πυρί μειχθίτω”.
Είναι δυνατόν η διαπλοκή να ορίζει τις τύχες της χώρας και να παρατείνει το χάος επειδή θέλει να βγάλει δικό της πρωθυπουργό;

Νέα πολιτική κίνηση από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Μια νέα πολιτική κίνηση, με το όνομα «Ενωτική Κίνηση», αποφάσισαν να συγκροτήσουν ο ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) Παναγιώτης Κουρουμπλής με τους καθηγητές Αλέξη Μητρόπουλο, Νότη Μαριά και Νίκο Κοτζιά καθώς και τους Νίνα Κασιμάτη και Αντώνη Κοτσακά.
Η εκδήλωση για την ιδρυτική διακήρυξη της υπό σύσταση πολιτικής κίνησης, η οποία θα επιδιώξει τη συναίνεση «όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου» πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Εκτός από τα μέλη του προεδρείου μίλησαν και εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και η 14σέλιδη διακήρυξη.

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: ο Δήμαρχος της Πάρου λειτουργεί σαν εντολοδόχος –κομματάρχης άλλων εποχών

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Σχετικά με την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα
9-11-2011 με θέμα «Ενημέρωση επί των εξελίξεων της πορείας κατασκευής του νέου αεροδρομίου Πάρου», κάνουμε γνωστά τα εξής:

Πετσάλνικος; Γιατι όχι!!

Του Αποστόλου Κ. Ψαρρά 
Μήπως προηγουμένως καλύτερον είχαμε;
Περιμένετε να αντιδράσουν ουσιαστικά οι φανατικοί πασόκοι;
Μα πότε έγινε κάτι τέτοιο για να γίνει και τώρα; Από το 1981 μέχρι σήμερα, 30 χρόνια δηλαδή, ουδέποτε αμφισβήτησαν καμιά επιλογή του "κινήματος"!!
Ο Παπανδρέου πήγαινε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον - μην το ξεχνάμε αυτό - δανειστή για την αγορά της βίλλας στην Εκάλη και είχε αποφασίσει ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ !!
Ναι καλά διαβάσατε ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ!! Και οι "δημοκράτες" πασόκοι, αύριο θα έλεγαν ότι ήταν η καλύτερη επιλογή!
Για ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ λοιπόν πήγε ο Γιωργάκης στον Παπούλια. Μην το ξεχνάτε αυτό!
Γιατί αν τελικώς αύριο 10 - 11 - -2011 δεν τον επιλέξει, ποιός ξέρει κάτω από ποιές πιέσεις - τα φανατικά πασόκια βεβαίως και τα δημοσιογραφικά φερέφωνά τους θα μιλούν για "υπέρβαση" του Γιώργου -, λίγες ώρες μετά την... ακύρωση του Πετσάλνικου, θα βγαίνουν και θα ισχυρίζονται ότι: