slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Wikileaks: Ανεξέλεγκτος ο Καραμανλής

Ο Σπέκχαρντ ενημερώνει τον Πρέσβη SCHULTE, που έρχεται για επίσκεψη στης Αθήνα στις 27 Ιουλίου 2008, για το Καραμανλή και του λέει:

Οι κινήσεις του Καραμανλή προς την Ρωσία, βλάπτουν την εικόνα της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον. Την ίδια στιγμή οι δυνατότητες της Πρεσβείας να επηρεάσει την ελληνική θέση είναι μειωμένες λόγω διαφόρων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι...

«Αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ»

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/90102.jpg«Αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ». Πρόκειται για το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της χειμαρρώδους ομιλίας του ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Πραγματοποιώντας πρωτοφανή επίθεση στους κυβερνώντες, απευθύνθηκε στα στελέχη του Κινήματος, ζητώντας την άμεση ανασύστασή του, όσο ακόμα υπάρχει ελπίδα…

Απόψεις ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ μετά την ψήφιση του ν. για την ανώτατη παιδεία

Δύο ενδιαφέρουσες απόψεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
Ανοιχτή επιστολή στα μέλη της ΔΑΠ

Όχι στις Καταλήψεις- Νέα Στρατηγική

Γ. Μιχελάκης: Σε άλλο πλανήτη ζει ο Παπανδρέου

http://estb.msn.com/i/57/70AEDB05ECB3EE5943B983F16B1E4.jpg«Ο κ. Παπανδρέου, σε μια ανιαρή πραγματεία, που διάβασε σήμερα, μπροστά σε ένα παγωμένο ακροατήριο, λησμόνησε πως κυβερνά, εδώ και 2 χρόνια, την Ελλάδα.
Μίλησε για το διεθνή σοσιαλισμό, αλλά δεν είπε τίποτα για τη βαρβαρότητα της πολιτικής του.
Αναγνώρισε το οικονομικό αδιέξοδο, αλλά δεν είπε τίποτα για τη δική του πολιτική, που διέλυσε την Οικονομία και την Κοινωνία.

Τραγικός ο ΓΑΠ, γελοίοι οι παλαμοκρούστες …σύντροφοι!!!


Τραγικός, ανειρμάτιστος, κουραστικός χωρίς να καταλαβαίνει τί λέει ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και κανείς άλλος, με πάρα πολλά σαρδάμ ένδειξη του φόβου και της αγωνίας του, εμφανίστηκε ο ΓΑΠ στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγο.

Έφτασε σε σημείο ο άνθρωπος να καταγγείλει το πελατειακό κράτος, που το ΠΑΣΟΚ εξέθρεψε, ως μια αντιδημοκρατική δεξιά πολιτική που δεν συνάδει με τον σοσιαλισμό τους…
Παγωμένο το μεγαλύτερο μέρος των συνέδρων καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, ενώ όταν αναφέρθηκαν οι αλλαγές στην Παιδεία, η νεολαία του κόμματος αντέδρασε ζητώντας δωρεάν παιδεία και για να καλύψει τις φωνές αντίδρασης ο ηγεμών άρχισε να λέει ασυναρτησίες για “ φοιτητοπατέρες” και αιώνιους φοιτητές!!!!
Η πιο γελοία εικόνα όμως ήταν όλοι οι γλύφτες, σαλιάρηδες, άχρηστοι και ανεπάγγελτοι,που μέχρι και....

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ.ΠΟΥΣΣΑΙΟΥ ΣΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ


Η εμπειρία ενός καρδιαγγειακού επεισοδίου. Συνειδητοποιώντας τη σημασία της πρόληψης

            “Ειλικρινά αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού  συνεδρίου στην έδρα της περιφέρειας και αυτό γιατί είμαι πεπεισμένος  ότι όλοι εσείς με τη συμμετοχή σας αγκαλιάζετε με το “χέρι στην καρδιά”, τις καρδιές των νησιωτών του Αρχιπελάγους.

Όψιμοι “Καραμανλικοί”

Εσχάτως μας προέκυψαν πολλοί όψιμοι Καραμανλικοί. Οι περισσότεροι μάλιστα, κατά μία περίεργη σύμπτωση (ή μήπως δεν είναι;), είχαν πρωταγωνιστήσει στην πτώση του. Τον είχαν πολεμήσει αλύπητα. Τον είχαν λοιδορήσει, τον είχαν συκοφαντήσει. Του φόρτωσαν όλες τις ευθύνες για όσα στραβά βρήκαν τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Τον ειρωνεύονταν, έως πρόσφατα, για την παρατεταμένη σιωπή του, μετά τις εκλογές του 2009.

ΝΔ: ΠΑΣΟΚ-Χρυσοχοίδης σκότωσαν την εμπιστοσύνη της αγοράς

Ενώ η ύφεση τρέχει με 7%, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τη στήριξη ιδιωτικών επενδυτικών σχεδίων από τον προηγούμενο επενδυτικό νόμο της ΝΔ. Και ενώ σκότωσε την εμπιστοσύνη της αγοράς, προσπαθεί να την αναστήσει με περίσσευμα επικοινωνίας και έλλειμμα ουσίας.

Επερώτηση Βόμβα Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer:"Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του"


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Andreas Mölzer, έκανε την εξής γραπτή ερώτηση :

Wikileaks-Αμερικάνoς Πρέσβης Κύπρου για Μ. Ιγνατίου: "Πρέπει να εμποδίσουμε την πρόσβασή του σε πληροφορίες-Μας δημιουργεί προβλήματα"

H σημερινή υπεύθυνη επικοινωνίας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Κύπρο, ήταν η πηγή της Αμερικανικής πρεσβείας στη Λευκωσία που «κάρφωσε» τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου.

Wikileaks: Ανησυχία Προξενείου Θεσσαλονίκης για τις μπίζνες με τη Ρωσία μετά την παρουσία Καραμανλή στη ΔΕΘ το 2008

http://wikileaks.org/static/gfx/WL_Hour_Glass_small.pngΣε τηλεγράφημα του προξενείου Θεσσαλονίκης στις 10.09.2008, για την ομιλία και τη συνέντευξη τύπου Καραμανλή στη ΔΕΘ, ο συντάκτης αναφέρει ότι θα συνεχίσουν να εκφράζουν τις ανησυχίες τους στους Έλληνες συνομιλητές τους (εννοούν τα καρφιά με τα οποία μιλούσαν) για την πολιτική Καραμανλή που παρόλο που υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας (να θυμίσουμε ότι τον Αύγουστο του 2008 οι Ρώσοι είχαν εισβάλλει στη Γεωργία) συνεχίζει να κάνει business as usual με τη Ρωσία σε ενεργειακά και οικονομικά θέματα.


Πανναξιακός ΑΟΝ: Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για τη .......Βούλα

Πανναξιακός ΑΟΝ: Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για τη .......Βούλα

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις 12.30 στα γραφεία της ΕΟΠΕ κληρώσεις των Εθνικών πρωταθλημάτων βόλεϊ 2011-12
Το ταξίδι στα σαλόνια της Α2 για την νεοφώτιστη ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ ξεκινά στις 12 Νοεμβρίου. Πρώτος σταθμός η Βούλα Αττικής όπου εκεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Θέτιδα, την 2η αγωνιστική έχει ρεπό ενώ την 3η υποδέχεται στην έδρα της την ΕΑ Λαρίσης.
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε όλο το πρόγραμμα του Πανναξιακού ΑΟΝ
Το παρόν στην κλήρωση του πρωταθλήματος έδωσε και ο προπονητής του νεοφώτιστου Πανναξιακού ΣούληςΤουρσούγκας ο οποίος μίλησε στο " VOLLEY NEWS "για τις πρώτες του εκτιμήσεις Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε αδιάφορος για την κλήρωση καθώς δεν παίζει κανένα ρόλο στο πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας του είναι καθαρά ηπρώτη θέση και η άνοδος: «Αν φτιάξεις μια καλή ομάδα δεν έχει σημασία η κλήρωση. Πρώτα από όλα πρέπει να φτιάξεις καλά την ομάδα σου. Από εκεί και πέρα όλα έρχονται. Έχει αρκετές δυνατές ομάδες η κατηγορία. Στόχος μας είναι όμως η πρώτη θέση».


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GBSb8ZfRYx8