slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εικονική θεώρησαν μέλη του ΕΣΡ την μεταβίαση του ΤΗΛΕΑΣΤΥ από τον μπαμπά Καρατζαφέρη στον υιο... ωστόσο ή έρευνα σκάλωσε

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 25/06/2003

"Το ΕΣΡ ερεύνησε σε πρωτό στάδιο την περίπτωση να είναι εικονική η μεταβίβαση όσον αφορά το ΤΗΛΕΑΣΤΥ (Τηλεάστυ ονόμασε ο Κολοτούμπας το σταθμό όταν ανακάλυψε την πατρίδα... γιατι μέχρι τότε τον έλεγε Telecity) όπου ο Γιώργος Καρατζαφέρης μεταβιβάζει στο γιο του Ιωάννη Καρατζαφέρη 50.000 ονομαστικές μετοχές.

Κυβέρνηση Τσίρκο : Τρεις υπουργοί ΔΕΝ έχουν υπογράψει το Μεσοπρόθεσμο !!

Γιατί άραγε ο Λοβέρδος, ο Παπουτσής και ο Δρούτσας δεν έχουν υπογράψει το κατατεθέν στη Βουλή Σχέδιο νόμου Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 ;;

ΝΤΡΟΠΗ και κρίμα Φεβρωνία

 Αγαπητή Φεβρωνία ήσουν στη πολιτική αφάνεια και ο Καραμανλής σε έφερε στο πολιτικό προσκήνιο και εσύ τον  τιμάς  φωνάζοντας  ως   συντονιστή στην αρκετά ενδιαφέρουσα εκδήλωση που ετοιμάζεις έναν από τους μεγαλύτερους υβριστές όχι μόνο του Κ. Καραμανλή άλλα και του ιδρυτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Αγαπητή Φεβρωνία ήσουν στη πολιτική αφάνεια και ο Καραμανλής σε έφερε στο πολιτικό προσκήνιο και εσύ τον  τιμάς  φωνάζοντας  ως   συντονιστή τον άνθρωπο που έβγαλε προδότη τον ιδρυτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ  ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ  ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για  τις   γερμανικές αποζημιώσεις .
Αγαπητή Φεβρωνία ήσουν στη πολιτική αφάνεια και ο Καραμανλής σε έφερε στο πολιτικό προσκήνιο και εσύ τον  τιμάς  φωνάζοντας  ως   συντονιστή  τον άνθρωπο που σε πρόσφατη   εκπομπή του για το δημόσιο χρέος!!! εμφάνισε τον Κώστα Καραμανλή ως τον κύριο υπεύθυνο που  χρεοκόπησε η χώρα. 

Δίκαιη... λιτότητα υπόσχεται ο νέος τσάρο

Ο νέος «τσάρος» της Οικονομίας κ. Ευ. Βενιζέλος μιλώντας στο «Βήμα» είπε ότι υπάρχουν περιθώρια για δικαιότερη λιτότητα "μάλλον θα μας μοιράσει τα κέρδη του πεθερού του".

Η εποχή της ... κωλοτούμπας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Υπόψη κ. Ε. Βενιζέλου


Πιστεύω ότι αυτή η κοινοβουλευτική περίοδο θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος  (αν υπάρξει μέλλον για την Ελλάδα) ως  περίοδος που στην εξουσία συμμετείχα πολλοί μα πολλοί κωλοτουμπάδες!!!

O K. Καραμανλής ήξερε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γνώριζε από την πρώτη στιγμή για το έγγραφο της ΕΥΠ (05/02/09) που τον προειδοποιούσε ότι σχεδιαζόταν δολοφονική επίθεση εναντίον του.
Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής είχε ζητήσει μάλιστα να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα για μην ανησυχήσει η οικογένεια του.
Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού σημειώνει στην εφημερίδα Real News ότι ο Κ. Καραμανλής την περίοδο εκείνη ήταν απόμακρος, σκεφτικός και χρησιμοποιούσε ελάχιστα το προσωπικό του τηλέφωνο.

Στον Τειρεσία η... μισή Ελλάδα!

Στον Τειρεσία η... μισή Ελλάδα
Όλο και μεγαλώνουν τα κατάστιχα του Τειρεσία, καθώς καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες συνωστίζονται στις μαύρες λίστες του χρέους.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το σύνολο των πολιτών που έχουν...
αθετήσει τις πληρωμές τους κυρίως προς το τραπεζικό σύστημα αγγίζει το 1,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.
Νούμερο αστρονομικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο πληθυσμός της Ελλάδας κυμαίνεται γύρω στα 11 εκατ. με το ποσοστό του χρέους να υπολογίζεται εύκολα στο 15% των ενεργώ πολιτών.
Πιο συγκεκριμένα μόνο στο ...