slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην A2 τα κορίτσια του Πανναξιακου μετά την μεγάλη νίκη με 3-1 σετ επί του ΝΗΡΕΑ ΧΙΟΥ



Τα  κορίτσια του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ είναι ΠΛΕΟΝ στην Α2 Γυναικών του Βόλεϊ, αφού επικράτησαν με 3-1 επί του ΝΗΡΕΑ ΧΙΟΥ και τερμάτισαν πρώτες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των πέντε ομάδων από την Ζ  περιφέρεια.
Τα σετ:  25-15, 25-20, 22-25, 25-19

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ με Φώτος και videos

Με 1 -0 σετ προηγείται ο Πανναξιακός


Με 1 -0 σετ προηγείται ο Πανναξιακός του   
Νηρέα Χίου


Και προηγείται 20-16 στο δεύτερο σετ

Οκτώ από έξι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων μετά από …εισήγηση της Συμπαράταξης


 Όπως μας ενημερώνει με σχετικό  Δελτίο Τύπου ο  Υπεύθυνος   του Γραφείου Τύπου της "Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων" Ιάκωβος   Γιακουμής , ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης αποδέχτηκε  τις προτάσεις της  Συμπαράταξη  διορθώνοντας  το λάθος του και  στο κατατεθειμένο στην Βουλή Σχέδιο Νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση    εμπεριέχεται  τροπολογία για την αύξηση του αριθμού των Αντιδημάρχων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων από 6 σε 8 (άρθρο 44), με ταυτόχρονη υποχρεωτική ανάληψη αντιδημαρχίας από τους δημοτικούς συμβούλους των Μικρών Νησιών του Δήμου μας.

Ανοιχτή συγκέντρωση & κατάθεση αιτήσεων-υποψηφιότητες


Ο Ιστιοπλοϊκός Ναυτικός Όμιλος Νάξου, ενόψει των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη του Δ.Σ., την Κυριακή 15/5/11 , προσκαλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση όλα τα μέλη του ,αλλά και όλους τους ενδιαφερομένους, την Κυριακή 8/5/11 και ώρα 12πμ, στα γραφεία της Μαζικής Εστίασης Νάξος Φιλοξενεια στο περιφερικό δρόμο Χώρας Εγγαρών.
Για μια διεξοδική συζήτηση , σχετικά με τις δράσεις που έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί,
από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή, αλλά και για να κατατεθούν αιτήσει–υποψηφιότητες
για τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 15/5/11.
Η Προσωρινή η Διοικούσα Επιτροπή.
Όλες οι δραστηριότητες-ανακοινώσεις θα γίνονται από την σελίδα του ομίλου στο facebook

Εις άλλους κόσμους μετέβη ο πρώην Δήμαρχος Τήνου Κώστας Αθηναίος

    Άφησε την επίγεια ζωή ο πρώην Δήμαρχος Τήνου Κωνσταντίνος Αθηναίος, σε σεβάσμια ηλικία, μετά από ασθένεια που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια. Η εξόδιος ακολουθία του ψάλθηκε στο Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011 με τιμές εν ενεργεία Δημάρχου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου κ. Δωρόθεου Β΄. Στην κηδεία του συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Τήνου κ. Κροντηράς, το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου, εκπρόσωποι του Γενικού Επιτελείου Στρατού και δημότες της Τήνου.

Μπάσκετ: Δεν τα κατάφερε ο Πανναξιακός

Το όνειρο της ανόδου στην Γ' εθνική κατηγορία για τον Πανναξιακό έσβησε σήμερα το πρωί (10.00) στο γήπεδο του Μετς.
Στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και έχασε δίκαια από τον Πολυκράτη Σάμου με 76-58
Οι Σαμιώτες βρέθηκαν σε καλύτερη μέρα, εκμεταλλεύτηκαν τα αδύναμα σημεία του Πανναξιακού παίζοντας έξυπνα με τους ψηλούς μέσα στην ρακέτα. Ευτύχισαν να έχουν ένα εξαιρετικό Νικολαΐδη (σέντερ) που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι έως τώρα και σημείωσε 23 πόντους!!!!
Η ομάδα του Τάσου Βάβουλα μπόρεσε να ακολουθήσει μόνο για ...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ…

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Βουλή στις 1/4/2008 οπού κατηγορούσε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το σχέδιο - νόμου για το ασφαλιστικό και πρότεινε τη διενέργεια δημοψηφίσματος ως προς το ασφαλιστικό, και τι  πραγματοποίησε ο ίδιος σήμερα.
2008  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ...

Μικρή συμμετοχή των εργαζομένων και χωριστές συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά

http://static.madata.gr/files/protomagia_357935706.jpgΜε κεντρικό αίτημα την απεμπλοκή από τη "μνημονιακή πολιτική" και με αντικυβερνητικά συνθήματα 3.500 χιλιάδες περίπου διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου στις 11 το πρωί είχε ξεκινήσει το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ, προς την πλατεία Συντάγματος.

Με το ένα πόδι στην Α2!!!! μετά το άνετο 3-0 ο Πανναξιακός


Εύκολα  με 3-0 καθάρισε το παιχνίδι με την Τελχινίδα ο Πανναξιακός και τώρα οι Ναξιώτισσες καλούνται στον τελευταίο αγώνα με τον Νηρέα Χίου να πάρουν 2 σετ για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α2 κατηγορία βολεϊ Γυναικών (πρώτη φορά για Κυκλαδίτικη ομάδα).

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΟΡΓΙΑ!!!!

Συνεχίστηκαν και την προηγούμενη εβδομάδα οι απαράδεκτα “στημένες” διαδικασίες τοποθετήσεων σε θέσεις Διευθυντών περιφερειακών Καταστημάτων.
Οι “μπαγαπόντηδες” ξεπέρασαν τον μέχρι σήμερα αποτρόπαιο, αντιπαθητικό, αποκρουστικό εαυτό τους, και έκαναν πρωτοφανή και απίστευτα ΟΡΓΙΑ!......

Η Δημοτική Κίνηση "Πολίτες για τα Νησιά μας " για την Εργατική Πρωτομαγιά


Η Πρωτομαγιά του 2011 προβάλλει με το 50% των απασχολούμενων στον τουρισμό ανασφάλιστων, με την μαύρη εργασία να θριαμβεύει, τα προγράμματα της αποκαλούμενης απασχολησιμότητας να μοιράζουν ελεημοσύνη για ένα 5μηνο σε 92.000 δικαιούχους σε όλη την χώρα!, ενώ το αξιόμαχο δυναμικό των ηλικιών 25-34 να ανεβάζει την ανεργία στην περιοχή μας στο 21,3% και 700 ξενοδοχοϋπάλληλοι στο Ν.Αιγαίο να παραμένουν απλήρωτοι.
Μέσα από τις τεράστιες διαχρονικές ευθύνες των ασκούμενων πολιτικών, που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, με το μνημόνιο και τον ...

Χαράλαμπος Κόκκινος :Οι εργαζόμενοι αντιστέκονται στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική



Η ακρίβεια, η ανεργία και η ύφεση είναι τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. Καλούν την ελληνική κοινωνία σε διαρκείς θυσίες χωρίς ελπίδα και ετοιμάζονται να «βγάλουν στο σφυρί» τα «ασημικά» της χώρας. Αυτή η πολιτική είναι κοινωνικά άδικη για τους εργαζόμενους και την κοινωνία και αδιέξοδη για την πορεία του τόπου.